träning!!!

Innan jag sticker iväg till sporthallen måste jag bara skriva att Andreas tog körkort idag! :) Hur nice som helst för nu har jag MÅNGA resor att ta tillbaka!!! :D hahah Nu ska han få köra mig vart jag vill och när jag vill! :)
gött ha de bra!!!

tisdag....

Oj nu  va det ett tag sen jag skrev något här.. Palle har tjatat som tusan på att jag ska uppdatera så här kommer ett litet inlägg från mig! :) I söndags var dt match mot hylte.. Vi vann den matchen också med 3-0 så vi är klara för Elitserien nästa år också.. grymt skönt att vi klarade det och grymt skönt med lite vilande från volleybollen och allt va som har att göra med det... Inte för att jag inte tycker om det, utan jag ÄLSKAR det. men såhär i slutet av säsongerna är man alltid lite trött på det...

Iaf efter matchen i söndags vare fest.. Vi va tvugna att fira vinsten och vi hade ingen annan dag vi kunde göra det på så det blev en söndag :) Hur roligt som helst faktiskt.. när jag precis hade kommit hem från matchen så ringde tessan mig och frågade om jag inte kunde komma te henne innan och dela en flaska vin innan vi drog te Chili.. Jag va såklart inte sen  på att säga JA! Så vi var lite sådär lagom roliga när vi kom till chili! :) haha Sen efter maten drog vi åter hem till tessan och festen kunde dra igång på riktigt :) hahah
På Måndag morgon vart man sådär lagom seg på alla sätt som går att vara seg på... Både i kroppen(efter matchen) och i huvudet (efter alkoholen) hahha

Nu ska jag aldeles snart springa iväg till skolan, tänkte bara skriva av mig lite innan så att Palle blir nöjd!!! :D

Inför UF-mässan!

Ja imorgon gäller det... jag kan inte dölja att jag är lite nervös.. jag menar hur vet man om man tänkt på allt? Tänk om vi kmr dit imorgon och inser att vi glömt hälften av de vi borde gjort. Iaf idag ska vi jobba med det hela förmiddagen så vi kanske kommer på något mer som vi måste göra det vet man aldrig..
Så idag och imorgon kanske jag inte hinner skriva så mycket här.. men det kmr på söndag.. Och just det, jag har ju lovat er lite bilder från matchen i onsdags! Jag får helt enkelt lägga upp dom på söndag om jag inte hinner idag eller imorgon.

Diana är hemma nu med vilket är roligt.. ska nog ut och fika en runda med henne sen tror jag! :) Ska bli mysigt iaf. Snacka massa skit och dricka lite kaffe är väl aldrig fel liksom! :)

Snart kmr josse och då ska vi sätta igång och arbeta! Jag har faktiskt gjort en Smoothie till henne.. hoppas hon gillar den, det är MASSA tropiska frukter i den.. men något säger mig att hon inte gillar Ananas och då kmr hon verkligen inte gilla min smoothie för det är hur mycket ananas som helst i den för det är MIN favorit frukt! ;)

Ha det bra!

Godmorgon

Nu sitter jag i skolan och har information och Layout... har gjort lite på projektet annars gör jag inte så hemskt mycket idag måste jag erkänna! Efter skolan idag jag ska jobba vilket är väldigt roligt.. är lite orolig för hur jag ska klara kassan nu när det är nytt, kommer göra fel på gammal vana tror jag! :S Neej det går nog bra förresten.. så himla komplicerad   verkade det inte :P

IDAG får vi nog reda på Filosofin! Vilket ska bli väldigt spännande! :D Annars flyter allt på hur bra som helst. :) träffade Emma igår vilket aldrig är fel! :) ha det bra allihopa! :D

match

Matchen idag gick bra, vi vann! Bilderna kommer imorgon för jag orkar inte lägga upp dom på datorn ikväll. Är så himla trött.

På söndag är det Hylte som gäller och första kvalmatchen, Det gäller så himla mycket..
Vi måste typ vinna för att hålla oss kvar i elitserien nästa år.. Kommer bli en riktig kämparmatch så det blir nog roligt iaf. :D Vi får bara se till att spela riktigt bra!

Nu ska jag hoppa i säng så syns vi imorgon! :D

Dagen!










Idag har det varit hur fint väder som helst hela dagen IGEN! :D Man blir ju så troligt lycklig och allmänt glad! När jag såg det fina vädret ute så tänkte jag att det va varmt ute så skinnjackan kom fram ur garderoben! MMmm Jag älskar min skinnjacka! hade faktiskt till och med glömt att jag hade den men glad blev jag när jag hittade den iaf :)
Vi har försökt jobba lite med vårt Uf-företag idag men det har faktiskt inte gått så bra.. vi har inte lyckas hitta något billigare tyg och inte gjort något till mässan egentligen men vi hinner nog får vi verkligen hoppas!!!
Jag och josse har åkt runt i alla småstäder häromkring och kollat om de har det tyget som vi vill ha men ingen har det. så vet i tusan vad som händer nu..
Iaf när vi ändå va ute så tänkte vi att vi lika gärna kunde äta på Bambu så det gjorde vi.. DET va helt klockrent.. vi satt till och med ute och käkade eller inte ute men på en altan så det kändes som vi satt ute och solen värmde som tusan genom glaset så de va hur skönt som helst..
Nu tänkte jag faktiskt åka till mormor och morfar och fika lite innan vi åker iväg till falköping för att spela match! Jag kanske hinner skriva några rader sen innan vi åker :)

Hoppas alla har haft en lika bra dag som jag.

träning!

Träningen idag var rolig.. Kändes som de gick ganska bra för mig också för annars hade jag inte  varit så trött nu efteråt! Har fått någon konstig böld på vaden... ser ut som att jag blivit biten av en geting eller nåt men hur många getingar finns det ute nu då? :S Helt konstigt..

Kom och tänka på naturkunskaps lektionen idag då vi pratade om Jordens bärkraft!!! Det tycker jag va hur läskigt som helst, jag menar Vet ni att jorden bara kan försörja ett visst antal människor? Det antalet vet ingen men just nu förökas befolkningen Hur mycket som helst, och när denna mängd nåtts så kommer folk att börja dö av svält osv bara för att Våra naturtillgångar inte räcker till alla.. Tycker det är lite läskigt för tänk om det händer under vår livstid.. Att det blir typ krig och sånt om den lilla maten som finns kvar på jorden? Hm, en konstig tanke faktiskt för man tror att jorden är typ oändlig och kan ta emot hur mycket människor som helst, men så är det verkligen inte..

Mmmm skor skor skor!


Vårdag!


Idag är det Riktigt vår väder ute.. Inte speciellt kallt men ändå inte varmt och så skiner solen på oss! Det var ganska längesen nu som solen var framme en HEL dag! Jag älskar det! Vintern är bara jobbigt kall och blöt sommaren är nice men våren är den bästa årstiden på hela året... så otroligt skönt att känna den första vårsolen komma fram och varma oss lite efter kylan... :)
Kom på nyss att det bara är åtta veckor kvar tills vi Åker iväg till Rhodos! DET kommer bli en minnesvärd resa det känner jag på mig.. 9 veckor är det kvar till Karnelevalen och allt det ståhejet och sen är det bara 10 veckor kvar till studenten och balen.. så man har ganska mycket att se fram emot nu.. När våren börjar komma så brukar det gå väldigt fort till sommaren så vi får väl hoppas på att det gör det i år också! :)
Nu tror jag faktiskt att jag ska vila lite innan träningen för jag mår inte så himla bra... Mår illa och allmänt täppt i näsan och lite kli i halsen och så SEG som tusan! Nu när solen e framme och allt så borde man ju faktiskt må bra.. men men! Hoppas att lite vila Hjälper.. det brukar ju göra det har jag hört.

En sak som är väldigt irriterande! När jag hade kolllat på mina serier så kom jag på att jag va väldigt kaffesugen så jag flyttade ut datorn i köket och allt och tänkte dricka en kopp kaffe! men tror ni att det finns något kaffe hemma då? NEJ det gör det inte.. så nu får jag snällt sitta här och vänta på att mamma ska komma hem och förhoppningsvis handlat lite! för annars får jag nog panik skulle jag tro! hm OM jag inte orkar göra "riktigt" kaffe idag..Kanske ska satsa på det faktiskt.. Jag brukar alltid dricka snabbkaffe för jag har aldrig tålamodet att vänta på att de "riktiga" kaffet ska bli klart.. så hmm! JA så får det bli.. Nu sätter jag på kaffe i bryggaren för en gångs skull! :)

Hörs senare!

Liter smarriga bilder! ;)




Ludvig tycker att det är hur kul som helst att se mig bädda sängen :P han säger att det aldrig hänt förut.. men det har det ju!!!! Jag bäddar ju ALLTID sängen ! :P haha
Nu ska jag faktiskt plugga spanska för det känner jag att jag behöver :) sen ska jag kolla på gossipgirl och One tree hill! Det är verkligen mina favoritserier måste jag erkänna! Jag får aldrig nog av dom!!! Ha det bra så hörs vi sen!




Förresten så fick vi inte reda på Filosofin förut heller.. man blir ju lite irriterad när man hatar att vänta och så är jag så himla nervös för vad jag ska få på den upppgiften.. hoppas det gick något sådär bra iaf!!! :D

I skolan!

Nu sitter jag i skolar och har bara 3 lektioner kvar för dagen.. En är Filosofi och två spanska.
Naturkunskaps provet fick vi inte tillbaka iaf! Lite surt för det trodde jag faktiskt att vi skulle få. men men.. Får det nästa vecka på måndag även om de va en evighets sedan vi gjorde det.

Rättskunskapen fick jag reda på idag.. fick 22.5 :s vet inte riktigt vad det betyder men  de låter inte helt kass iaf :D haha

Dags för lektion. :)

Morgon.

Idag var det segt att gå  upp ur sängen vill jag lova.. Vet inte varför för jag gick ändå och la mig innan 11 igår.. Var så himla trött även igår kväll. Varför vet jag inte!
Nu laddar jag för Två lektioner Matte på morgonen och sen två lektioner spanska på eftermiddagen! I RAD! USch Faktiskt LITE jobbigt att sitta i ett och samma klassrum i TVÅ lektioner i rad!
Hm Jag tror att vi har Filosofi idag också.. OCh naturkunskap, Hoppas vi får tillbaka PRovet/inlämningen.. Filosofin ska bli spännande att kolla på ! Undrar hur konstiga tankar jag hade denna gången.. naturkunskapen är mindre spännande eftersom jag inte kunde så hemskt mycket.. eller jo kunde gjorde jag men Har så himla svårt för just Naturkunskap, det är verkligen inte mitt ämne! :)

Vi hörs i eftermiddag!

blondin eller brunett? vad är skillnaden?

Jag var inte och läste på http://paulinadanielsson.blogg.se förut och där skrev hon typ att Alla som är brunetter är avundsjuka på dom som är blondiner och massa sånt skit prat! Ni borde faktiskt gå in där och läsa för det gjorde iaf mig väldigt irriterad! Jag menar man är ju inte sämre bara för att man har en viss hårfärg! eller?
Jag har själv varit både blondin och brunett och jag tycker verkligen inte att det är någon som helst skillnad på hur jag är som person... Jag menar en hårfärg ändrar ju faktiskt inte en hel personlighet..
Hon skrev också att brunetter är svartsjuka för att de inte vågar vara i "centrum" på samma sätt som blondinerna!!! MEn HALLÅ! Vad FAN har hårfärgen med den saken att göra?
En Brunett kan väl vara lika framåt som en blondin eller?
Jag tycker själv att det är väldigt fint med blont hår men då ska det vara NATURLIGT blont och inte Helt vitt och sönderblekt... det är också fint att vara brunett så jag fattar inte varför folk tycker att det är en sån stor grej med vilken hårfärg man har? Även om man färgar håret så är man ju samma person som förut..
Nej nu ska jag inte skriva mer om det, blev lite tankespridd när jag läste bara.. Är det verkligen sån stor fight mellan blondiner och brunetter? :S isf har jag nog missat det!

Träningen gick inte så bra för mig idag.. hade annat i tankarna.. så att jag skulle gå in för det till tusen idag gick verkligen åt skogen.. men jag får ta nya tag tills imorgon istället..
På Onsdag åker vi upp till falköping för att spela träningsmatch! Det ska bli roligt faktiskt! :)

Nu ska jag duscha och stoppa i mig något att äta och sen ska jag kolla NCIS och SEN kanske jag skriver några rader innan jag går och lägger mig :)

eftermiddag! :)


Tänkte att jag kan lägga upp en liten bild på mitt shampo för det va verkligen hur bra som helst.. Luktar himmelskt gott!!! :) SÅ Det rekomenderar jag starkt.. Sen är det billigt också 50 kronor för både shampo och balsam! ett himla kap! :P

Nu är jag iaf hemma för dagen.. slutade dagen med en lektion Marknadsföring.. Inte jätte kul men det funkar ändå. Ganska intressant ibland till och med.. Det låter helt tråkigt(tro mig det tyckte jag också) men det är faktiskt ganska soft ändå :P

Den här städningen som vi har i skolan gör mig GALEN! Jag blir så irriterad när folk säger att man måste byta med någon när man inte kan och sen när man väl ska byta så är det ingen som ställer upp! Tycker det är jävligt dåligt att bara klaga på folk och sen gör man ingenting åt saken liksom.. Om vi nu bestämt att man ska byta när man inte kan så måste ju folk ställa upp och byta också för annars blir det llite svårt förstår ni.. Och att ni sen kan komma och klaga för att man inte städar när ni inte heller gör något för att ställa upp för varandra! Bajs Tråkigt!!! ska bli så himla skönt när detta är över! :)

NU undrar jag faktiskt vart alla är!? Klockan är halv 5 och värken Mamma eller min bror är hemma? Vart kan dom vara? Dom har väl inte åkt iväg nånstans utan mig? :S då blir jag ledsen :P haha NOT

Jag har faktiskt lagt på ett Kol vad det gäller bloggandet! har börjat tycka att det är roligt igen att skriva och sånt. Ett tag va jag så trött på det att jag verkligen inte orkade sätta mig ner och blogga.

Idag tycker jag att vi alla ska tänka på Lotta gray som opererar bort en tumör..
Om ni inte redan gjort det så tycker jag att ni ska läsa hennes blogg på http://vimmelmamman.blogg.se DEN är verkligen läsvärd! Hon skriver både om jobbiga saker och om roliga saker så när man läser hennes blogg kan man ibland både skratta och gråta på samma gång!

Träningstips!

Ni kan gå in på http://mammasgroda.blogg.se och kamma hem två burkar Med Amino tabletter! de hjälper dig att förbränna fett osv när du tränar! Bara att kommentera hennes inlägg och säga att du vill vara med så är du med i utlottningen! :)

dagens outfit



Skolan idag var helt okej faktiskt. eller Ah Än är det inte över, har nämnligen en lektion till som börjar kl 2. Nu är jag iaf hemma en runda för jag orkade inte stanna kvar i skolan på håltimman! tänkte dricka lite kaffe faktiskt. men nu är jag sugen på att ta en lång och skön dusch så vi får väl se hur det blir med det..

Fick Mitt Cocos Shampo idag iaf som jag har beställt! Det luktade hur gott som helst så nu kommer jag verkligen lukta som en hel kokosnöt! haha men det gillar vi så det är lugnt.

Ikväll är det dags för träningen igen och det ska bli grymt kul för jag har inte tränat på en  evighet känns det som men det var visst i onsdags då vi spelade turnering i falkenberg. Ska iaf slita till tusen ikväll på träningen.. för det känner jag att jag behöver.
Jag och Palle har även bestämt att vi ska gå in för det som TUSAN nu i slutet av sesongen för det brukar typ ingen göra. så vi ska verkligen ge gärnet in i det sista!!!

Nu ska jag rycka upp mig och dricka lite kaffe! :)


Dagens bästa!



Dansk peppar och Body butter med Cocos lukt från the body shop är verkligen dagens måsten..
Har suttin hela dagen och vräkt i mig godiset och luktat på mig själv :) hahah Låter inte bra. men så är det.

Nu har jag iaf kommit upp till mamma. Ska aldeles strax hoppa in i duschen för de känner jag att jag behöver :)  Sen blir det väl till att fortsätta designa min blogg för nu ser det ut som en bomb slått ner på denna sidan. men det kommer bli bättre med tiden, det lovar jag er :P haha
Funderar på när Ishockeyn går ikväll också? Är det någon som vet kanske? Har inte kollat på HV en enda match i slutspelet och jag kallar mig ett fan? :S hm NEJ skulle inte tro det, fasiken nu måste jag bättra mig.. Kom ihåg när jag va liten och kunde precis ALLA spelarnas namn och vilka nr de hade.. Nu vet jag typ inget sånt längre.. Kanske har växt ifrån det eller så är jag bara för lat för att följa något lag sådär som man kunde göra förut. :P Jaja.

Nu ska jag hoppa in i duschen iaf :) ha de bra!

Promenad.

Följ min blogg med bloglovin

Nu har jag äntligen tagit min efterlängtade promenad.. Idag var det faktiskt riktigt skönt att vara ute och gå.. Va riktigt skönt väder också.. Värken för varmt eller för kallt... Helt perfekt med andra ord.:)

Nu är det dags för kaffe igen och sen blir det nog att packa alla min saker och åka hem till mamma! ska nämnligen dit idag! :)

vad ska man göra?

Jag och pappa skulle ju gå ut och gå men nu har han lagt sig på soffan och snarkar ljudligt, så det är väl ingen ide att fråga honom vad som hände med våran promenad! haha Kanske tar den när han vaknar.. :)

Bilderna Jag tog igår på volleybollen va allmänt kass!!! jag som trodde att iaf några bilder blev bra!! Men här kommer några suddiga bilder iaf...


Ja mer bilder än så kan jag inte lägga upp för resten är verkligen SKIT KASSA!!! :P haha vill bara tillägga att det är svårt att ta bilder i en sporthall för att ljuset är så konstigt.. :P alla dom här bilderna är tagna utan blixt och då blir de inte lika skärpt som med blixt :P men men! ;)

Nu vet jag faktiskt inte vad jag ska göra! Måste egentligen duscha men eftersom vi håller på att lägga om golvet där nere så kan jag inte gå in i dusch rummet utan att bli typ dammförgiftad eller nåt i den stilen. Så jag får snällt sitta här och lukta illa haha :P Nee men så illa är det faktiskt inte men ändå.! ;)

Jag skriver nog lite senare! :) kram

Vad hände??

Jag tyckte att låten som vann va bra men ändå tyckte jag att de fanns bättre låtar vi kunde skickat till ryssland!!! Jag menar hur kan en låt som ledde stort efter Juryns röster komma så långt ner? När alla låga poäng av folket hade lagts så var ju bara de sämre låtarna kvar! :S hur kan det bli så?
Något konstigt hände.. Men .. men...

Idag är det en seg- dag.. Vaknade typ nyss och snart ska jag och pappa ut och gå en liten runda.. ska bli skönt faktiskt.. Nu håller snön på att smälta bort vilket ger lite vår-känslor.. Solen har även tittat fram endel under dagen! :)
Imorgon är det skola igen och jag vet inte riktigt vad jag tycker om det.. ska bli skönt och komma igång med de vanliga rutinerna igen iaf.. efter skolan imorgon ska jag också upp till Dressman och då utbildning på den nya kassan... Kommer säkert bli HELT förvirrande!!! Men men....

nu ska jag dra och ta lite kaffe och bara chilla! :) ha de bra!!!


Volleyboll.

nu har jag varit i Hylte och kollat på volleyboll.. Kval till u19 sm! Liter tråkigt att man är för gammal för att vara med bara!! Men men sånt är livet.. Tjejerna åkte ut i kvartsfinalen.. Synd för dom va bättre än falkenberg egentligen.. men nu får dom kämpa sig till en femteplats!!! :)

Det blev visst tråk för mig ikväll ändå... :S 
Nu ska jag gå och duscha tror jag. och sen blir de förhoppningsvis mat för jag är hungrig som en gnu!

God morgon! :)

Ja nu har jag precis käkat spagetti och köttfärssås som kan vara Himmelskt gott ibland måste jag erkänna.. Fast bara ibland för om man äter det för mycket så blir det bara tråkigt.. :P

Gårkvällen slutade förstås med att jag fick köra hem Andreas Och Simon!!! Haha Jag tänkte att innan jag gick och lade mig så skulle jag skicka ett sms till andreas och se vad han gjorde för att han inte skulle ringa en halvtimma senare och be mig köra hem honom... så jag skickade ett sms och mycket riktigt ville han ha skjuts hem!!! Sen fick jag med mig simon på köpet liksom :P

Btw så har JAG börjat lösa korsord igen.. För ett tag sedan så var jag HELT inne i det men nu har jag inte löst nåt på länge.. så nu är jag back in business med min korsord! :) det är faktiskt himla roligt speciellt när man är med och tävlar om saker och så! :) Mm Jag vill vinna I-poden!!! I och försig så har jag redan en Ipod men isf kan jag ju sälja den eller nåt och få lite pengar för den!! :) För det är ju aldrig fel med pengar liksom! :P ahhaha

Nu ska jag ta och dricka en kopp kaffe och sätta mig ner med mitt korsord! ;)


FF?


När jag och ludvig är ensamma hemma brukar det se ut ungefär såhär!
En Ludvig som är HELT inne i datorn och en Jobbig storasyster som inte kan låta honom vara ifred! :) haha
Ursäkta bilden men jag tyckte att den blev helt klockren!!! :D hahha

Nu har jag iaf kollat på de nya avsnittet av cityakuten och jag blev överlycklig när jag såg att MASSA gamla läkare var tillbaka i bilden!

Jag har faktiskt haft så tråkigt att jag till och med spelat X-box.. Då är det illa vill jag lova :P haha
Ne men jag är inte trött för fem öre och på Tv:n är det ju inget bra.. så då blir den sista utvägen tv-spelet som numera sitter inne på mitt rum! :) haha

Imorgon blir det förresten fest med EmmaPe och Malin..! :) eller det blir nog mest chill med melodifestivalen(heja måns) och lite vin och sånt mysigt.. Rydholm ville nog också vara med(bestämde jag) Så det kan nog bli livat vill jag lova.
Antingen så är vi här hos mig i vår källare men jag kom på att dom ska lägga golv där inne imorgon så jag vet i tusan om vi kan vara där då. :S annars får vi väl vara hemma hos emma igen Som vanligt :P haha

tack för mig! :)


Bilder.



Tänkte att jag skulle lägga upp lite bilder. men hittade inte så hemskt många roliga bilder. men här har ni några iaf :)  haha.
Och Här kommer en fin bild på  mig i Framtiden!!! haha



För er som inte förstår så är det min mamma! :) skit fin bild tycker jag! ;)

vinter? IGEN?


Ser ni vad det är eller?? Det är två krokusar som lyckats ta sig upp i kylan men NU är dom täckta med snö... är detta normalt eller?  USch jag som bara vill ha sommar och sol nu och så kommer det ännu mera snö..

Nu ska jag snart kolla på Greys anatomi!!! :) såklart. för det är skit bra.. Hoppas Cityakuten kommer med ett nytt avsnitt också.. Har inte kollat än men det tror jag faktiskt för dom brukar komma på samma dag... och vet ni vad som händer den 16:e? JOOOHH Ett nytt Avsnitt av One tree hill kommer då.. och jag tror även att gossipgirl börjar igen! ;) Mmm MEE LOVE

Idag ska jag bara ta de lugnt(som vanligt) Jag ska köra pappa och hans Jobbakompisar till Värnamo där dom ska ha jobb-fest sen blir det nog till att hämta dom också om det inte blir FÖÖR sent för då får dom ta taxi.. men jag lär ju vara vaken iaf till 2 eller nåt så det blir nog bra med den saken.

Ludvig är sjuk, jag tycker faktiskt lite synd om honom för han kan knappt prata.. han har JÄTTE ont i halsen. Vilket är det mest irriterande i hela världen. När det bara kliar och kliar hela tiden. jaja Stackars honom.. Nu ska jag dricka lite kaffe tror jag :)

Kram

kväll.

Så nu är det kväll igen.. Dagarna bara flyger förbi och det känns ändå inte som att man gör någonting.. haha Märkligt!

Nu är jag iaf proppmätt efter den goda maten på chili thai! Om ni inte varit där och käkat den mongoliska kvälls buffen så måste ni faktiskt dra er dit någon kväll och göra det.. För det är grymt gott.
det är ungefär som bambu men här har dom mycket godare efterrätt och så.. Massa olika frukter, glass och Friterad banan... Det stora Pluset var att dom har KIWI till glassen och det var verkligen hur gott som helst.. Melon hade dom också vilket också är ett plus. :)

Nu ska jag ta och lägga mig i sängen och glo på two and a half man som börjar om 13 minuter.. Dt är grymt roligt faktiskt.. efter det är det The mentalist vilket också är hur bra som helst och sen är det Sex and the city( har redan sett ALLA avsnitten men lika bra ändå) och TIllslut är det Navy CIS! :) Vilket är den bästa serien som någonsin gjort.. Min favorit är Gibbs för han är så jäkla COOL! Och Abby såklart för hon e också skön som tusan! :) haha
Hm JA nu förstår ni vad jag gör på kvällarna! ;)

Ha de bra!

dåligt kort?

haha tydligen så är det kortet som jag laddat upp här inte alls bra.. Det påpekade min kära pappa nyss.. haha Jag som laddade upp det för att det är de enda kortet jag har på mig själv som jag INTE skrattar på... Alla andra kort jag e med på har jag världens jävla flin på.. Men tydligen så passade det inte mig. haha Han säger att det inte ser ut som mig...
så ja jag får väl snällt byta kort då. :P haha

Nu har jag precis gjort mig iordning så snart ska jag iväg till chili tai och käka :) skriver nog kanske sen när jag kmr hem igen! :)

seg torsdag.

idag har jag åter igen vart ledig hela dagen.. skönt. men vaknade tidigt ändå, varför orkar jag inte berätta :P
har lite konstiga tankar i huvudet.. hände ne grej som fick mig att tänka till lite.

Är det är okej att hålla på med sina kompisars Ex? När går gränsen för hur lång tid som måste gått innan någon av ens kompisar får ta exet?`Finns det någon tid för det? eller är det helt enkelt inte ok? hur nära vänner måste man vara för att detta ska gälla?

Massa konstiga tankar.. Jag tycker att det är fel bara.. speciellt om man är nära vänner för en sån sak förstör bara vänskapen. Personligen tror jag faktiskt inte att jag hade brytt mig eftersom när man har gjort slut så har man ju.. I ochförsig betyder inte det att det inte finns känslor kvar men ändå. hade det funkat skulle man ju aldrig gjort slut eller hur?
Haha Aja massa konstiga tankar som jag inte vet va dom kom ifrån.

Ikväll blir det chili tai med jobbet. Kul!


Btw du borde berättat... det hade vart bättre att få reda på de av dig!!!

Rastlösa poliser!

nyss va jag ute och körde en runda... Då blir jag stoppad av polisen för att vårt ena lyse på bilen hade pajat.. han va helt allvarlig och började prata om vilket ansvar jag har som bilist! :S  Tur att jag inte fick någon böter iaf för då hade jag blivit förbannad... Jag menar HALLÅ?? Har dom inget bättre för sig än att jaga bilar med bara ett lyse? :S

IAf så vann vi skol-sm idag och alla tjejerna spelade grymt bra!!! Jag fick faktiskt äran att vara lagkapten en match vilket jag blev väldigt glad över för jag har ALDRIG tidigare varit det!!! Resten av dagen va jessica Kapten vilket också va bra!!
Mikaela fick spela litegrann och hon gjorde faktiskt ett poäng till och med vilket är roligt som tusan för henne! :D
Hm NU har jag ont i precis hela kroppen och jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. haha Det va längesen jag spelade en match som Spiker faktiskt. och det känns i både benen Armarna, axlarna fötterna och ryggen.. men jag ska nog överleva det här också.. Behöver nog dock en massage så om någon är frivillig så bara hör av er så kommer jag som ett skott! :) haha Kanske inte som ett skott eftersom jag har LITE problem med att röra mig men ni fattar vad jag menar! :P haha

Imorgon är jag helt ledig vilket ska bli nice.. ska sova hur länge som helst och sen bara slappa hela dagen förutom på kvällen då vi ska ut och äta med jobbet! Det ska bli hur trevligt som helst.. Förresten så var jag inne på jobbet idag och käkade tårta som veronica bjöd på för att det är hennes födelsedag idag och det var hur gott som helst.. en bulle åt jag också som veronica har bakat helt själv och dom var underbart goda! :) Funderar starkt på att säga åt henne att ta med en påse imorgon när vi ska till chili tai;D Om hon är riktigt snäll så kanske hon gör det! (Med tanke på att hon läser min blogg så kanske jag inte behöver fråga lr? :S ) hahahha Neej men jag bara skojjar för DET är jag bra på.

Måste bara säga HEJA HV och DIF E SÄMST! ;D
Pusshej!


mellan två träningar.

Nu va skollaget träningen avklarad nu är det bara att vänta på att vår elitträning ska börja :P Funderar på om jag ska duscha emellan men det är ju bara 2 timmar så de känns lite onödigt faktiskt :P  funderar också på om jag ska ta en lite tupplur kanske men då blir man så förbannat trött på träningen ikväll.. jag ska nog dra och köpa lite grejer till min pastasallad som jag ska göra till imorgon om vi inte har allt hemma då vill säga..
Vill nog ha köttbullar i den idag faktiskt.. har blivit lite trött på kyckling :P Btw så har jessica lovat att göra sås till mig vilket är hur snällt som helst! haha för jag kan inte göra sån god sås som tessan brukar göra.

japp då har jag sagt vad jag ville säga.. Hare nice

Snabb visit!

Ja det måste man verkligen säga att det va.. Jag och josse va i ullared idag för att köpa lite saker till vårt uf företag. Vi va inne på gekås i mindre än en timma.. Det måste nog vara nytt rekord för mig faktiskt :P hahha Brukar alltid gå runt där och strosa hur länge som helst men inte idag.

I eftermiddag är det träning med skol-sm laget. ska bli roligt faktiskt för vi ska möta kim och nikolce och chris o liesl.. :) bra att vi får en till träning också innan vi ska spela på riktigt. vilket är imorgon.

I ullared hittade jag också ett handledsskydd så att jag ska slippa och tejpa hela handen.. hoppas bara att det funkar som jag vill att det sk göra. :P det är stöd skenor i det och allt vilket är bra!

Nu ska jag käka lite mat och sen blir det till att bege sig till träning! :)

En gång i livet.

En gång i livet möter du nån som ändrar det som sker, som ändrar det du ser.
Och det är allt du förstår, allt du kan och allt du vet. Det är din nya verklighet!
Och vill du därifrån så finns det ingen väg att gå, för vem vill lämna en doft av vår?
Det är blommorna som har fångat dig...
En gång i livet vinner du allt, när ingenting går fel i hjärtats stora spel.
Och vad skulle stoppa dig? Allt som finns det hände nyss, Kvar är smaken av en kyss.

måndag måndag måndag


Och jag sov till halv två! :S jag som skulle umgås med Chris och Liesl idag men så blev det inte för jag sov istället! :P hahah usch va hemskt.

snart ska jag laga lite mat faktiskt så jag inte behöver gå runt hungrig längre :P Problemet är bara att jag inte vet vad jag ska laga.. hm makaroner och köttbullar kanske? :S haha det jag alltid lagar när jag e själv, gud va jag kommer bli trött på det när jag flyttar hemifrån.. Måste nog gå en matlagningskurs eller nåt så jag lär mig att laga lite mat..

igår somnade jag tidigt för att jag va så himla trött, och idag vaknade jag sent för att jag va så himla trött. haha har sovit 14 timmar i natt! :S är det normalt?

dags att rycka upp sig och laga lite mat... Ha de bra! ;)

enkronan!


Såhär ser den altså ut, 2009 års enkrona... alla enkronor som tillverkas år 2009 ska ha detta motivet på baksidan... jag förstår faktiskt inte riktigt meningen med det.. jag menar den är ju snygg och så men har vi verkligen så mycket gemensamt med finland så att de ska pryda våran enkrona? :S
ja jag vet att det va 200 år sedan sverige och finland delades men ändå... finns det inte viktigare saker att lägga pengar på för staten än att designa en baksida till enkronan som bara skall finnas i år? Om en sak som enligt mig är helt oviktigt.. Jag menar HALLÅÅ??! det är ju för fan finanskris i världen! och sverige satsar sina pengar på att förnya enkronan! haha m Okej då.
Visst det är viktigt för vår historia att vi blev fria från finland men jag menar HALLÅ!? Varför inte sätta Vickan och Daniel på den istället.. eller något annat som är mer aktuellt.. 

Nu kom jag på en bra sak... tänk va snygga våra enkronor kommer vara sen när viktoria blir drottning.. då måste ju hennes ansikte pryda våra pengar istället för kungens?! eller har jag fel?..
Då kommer vi få fina pengar för vår kronprinsessa är hur vacker som helst..

nu ska jag sova.. nog tjatat om den ny designade enkronan!

gårdagen!

igår jobbade jag hela förmiddagen, de va faktiskt roligt för det var ganska mycket folk ett tag så tiden gick fort. :)
Efter jobbet gick jag hem och chillade, för jag va nämnligen ensam hemma så jag kunde ta det huur lungt som helst.
sen kom kersti, Emma och Josse till mig och så beställde vi kebab!!! Hur jävla gott som helst.. `tror att jag har hittat en ny passion i Viktorias kebabtallrikar.. Så från och me nu blir det ingen mer pizza utan BARA kebab tallrikar! :D haha
sen drog vi iaf vidare till Linnea. Där var det redan massa folk faktiskt.  Höjdpunkten var nog ändå när Håkan trodde att någon hade snott hans skor.. haha Det va bara det att han hade tagit ett par andra skor som han inte kännde igen typ.. så där stod dom, hans skor!! precis där han hade ställt dom! :P haha
Emelie är typ sötast i hela världen!!! Va bara tvungen att säga det, Så himla snäll hela tiden.. Förstår faktiskt inte hur en människa alltid kan  vara på så bra humör och så otroligt trevlig..
Och Linneas Klänning var verkligen en hit!!! Skit snygg.. i ochförsig har hon alltid nya och snygga klänningar på sig.. iaf dom två gångerna jag varit där! :P haha
Affe har klippt av sin fläta.. ville bara informera om detta... :) han tyckte att de tog för lång tid varje morgon när han va tvungen att fläta om den...

Den nya enkronan??? Jag menar vafan handlar det om.. haha Det står verkligen Finland på den!!!
roligaste va när Linnea skulle skriva ett mejl till Stadsministern och säga att dom stavat fel till "fint land" haha
Jaja Nu ska jag käka och sen blir det till att ladda inför matchen!! Ni kommer väl?? :)

dementering.

Nu när jag vet vad ordet dementi betyder kan jag faktiskt göra en dementering(offentligt erkännande). Jag har blivit sams med min mamma igen efter ett bråk som startade bara för att jag va på otroligt dåligt humör den dagen... Så mamma nu har du min dementering på Min blogg så att alla kan läsa den! ;)

Idag är det matchdag. Roligt att spela. Engelholm står på andra sidan nät och de ska bli roligt att spela mot ett så bra lag..

Dementi?

Snälla kan någon förklara för mig vad ordet Dementi betyder???

idioti.....

förbannad till max... Förstår inte hur en människa BARA kan se andra personers negativa sidor..
att starta ett bråk i helt fel tidpunkt kan leda till mkt. men det e klart, hon kan omöjligt veta hur jag mår.. Vet ni varför? Jo För hon har inte frågat!!!
Det största valet i mitt liv är på G och jag har panik, ångest och är allmänt deppad för detta. började nästa gråta igår bara jag tänkte på det. :S Förstår inte hur någon kan veta vad dom vill göra med sina liv! :S
Stör mig som fan på att den personen som borde ställa upp för än inte bryr sig... när jag förklarar vad jag känner pratar hon istället om en JÄVLA låt med min bror!!!


BTW Läs Inte detta!

RSS 2.0