så va denna helgen också över!

I Fredags chillade jag hur mycket som helst.. vart hemma med brorsan o Lakatos och såg på när mamma och hennes väninnor förfestade.. sedan körde ja o jessica dom te Edvins och Hämtade David o hans kompisar för att köra dom te Harrys. vart hemma ganska sent så jag somnade dir när jag kom hem

i Lördags spelade vi volleyboll i halmstad.. vi spelade riktigt dåligt i de två första seten men sedan tog vi tag i det och vann matchen.. jag spelade dock ganska dåligt hela matchen. eller jag vet att jag kan bättre iaf.
när jag kom hem vart jag hur seg som helst.. så jag tog de bara lugnt, tills emma ringde.. då åkte jag till henne och kollade på tv med Emma, Emelie och Malin.. det var mysigt..  när jag kom hem var jag åter trött så då blev de bara lite mys.

i dag har jag sovit typ hela dagen och när jag väl vaknade så vare Formel1 på tv.. och de kollade jag såklart på..  ett roligt lopp där säkerhetsbilen var ute på banan typ halva loppet. haha och då vet vi alla att vad som helst kan hända.. Raikonen körde ganska bra kom upp från femtonde plats till femte... men sedan körde han ut IGEN!!! bläää de suger. haha
När formel 1:en va slut fick jag rycka upp mig och städa lite. men det gick bra så nu har jag äntligen fint på mitt rum igen.. Najs som tusan! :)

såå nu vet ni vad jag gjort i helgen.. lite tråkigt att läsa kanske. men men. nu är de coyote ugly.. Den e bra och den ska jag kolla på nu! haj!


Hejsan allihopa.!



hej jag heter kersti och jag e ful! :P
haha Nee men kersti lipade för att jag inte hade någon bild på henne så här kommer den!!! tilläggas måste också att denna kvällen blev kersti hur full som helst och ville hem till sin mamma!!! roligt.. Hon förstörde också ett glas hemma hos josse KUL vare!!!!

Nu slutar snart denna lektionen btw! Pusshej

rosenström i lördags!

'
fett najs!!! såhär kul hade jag hela förfesten!!!
hahah frågan är hur roligt kersti hade det? hmm vet inte riktigt... eller hennes förfest vart nog ok! men sen gick det utför! hon hamnade i josses säng istället för i sigges :P hahah Sååå nu har jag skrivit om det så nu måste jag gå vidare med mitt liv och sluta tycka att det e så himla roligt.. men det går typ inte!!! hahahahha.. klockrent!!! :P

får se om det blir favorit i repris nästa helg! :P haha om hon vågar förstås! :P

Ibland finns det så många minnen man vill dela med sig av! :D


orka!

fyfan va trött jag e på dig!!!


ont i ryggen


Allt e bajs!


Lördag!

Idag har vi spelat volleyboll hela dagen :) Vi vann mot falköping vilken va roligt och förlorade mot svedala och ett norskt lag! Jag är både nöjd och besviken med mitt spel... men man får ju tänka på att de är första matcherna! så vi måste spela ihop oss lite mer :)

Imorgon ere spel igen då ska jag vara taggad till tusen! :D

Imorgon ere fredag igen!

Yess och det är så härligt med helg! Denna helgen blir extra rolig också för vi ska spela våran första volleyboll turnering för denna sesongen. Den äger rum i borås. Ska bli hur roligt som helst att äntligen möta elitserie lag igen! för er som inte vet så är vi ju i elitserien i år igen! :D

Idag kanske jag ska kolla på bil! haha mamma dö inte nu! men jaa, jag funderar på att köpa bil!

Nu ska jag nog plugga lite tror jag :P haj!

Grisen kersti!



Här e bilden på kersti. så nu har ni en bild att placera henne med när ni läser min historia!
fortsättningen kmr ikväll! :D

Svinet del 2...

nu ska jag berätta om en stor händelse i svinet kerstis liv, och det handlar om när hon fick lämna svinstian och flytta till ett riktigt hus. Ni kan ju själva förstå vilken omställning detta måste ha varit för kersti.

Det var iaf en sen kväll i svinstian då Suggan efter mycket om och men bestämde sig för att slänga ut kersti, hon tyckte att hon var till för mycket besvär och allmänt för grisig. så kersti blev utslängd och vandrade runt i timmar för att hon inte visste vart hon skulle ta vägen.

DÅ kom en stor vändpunk för henne... Hon träffade ett äpple som också var ute på en promenad.. Äpplet var på väg hem från att ha spelat fotboll med sina andra äppel-kompisar! Hon erbjöd kersti att följa med hem och bo hos henne tills hon hittar någon stans att ta vägen. Kersti blerv förstås väldigt glad av erbjudan men hennes automatiska tankar sade henne att äpplet bara hade frågat för att vara snäll, och att hon egentligen inte tyckte om kersti!

Men efter mycket eftertanke bestämde sig kersti för att följa med Äpplet hem. Och dom blev bästa vänner DIR och umgicks med varandra och ellen varje dag!



Så nu vet ni hur kersti träffat sina två vänner!  To be Continued! haha

Kersti är en liten GNU!

Som tror att hon känner mig fast egentligen inte gör det! När hon var liten skickade hennes mamma henne till svinstian för att hon skulle känna att hon hörde hemma någonstans. Och det va bra, för då fick hon äntligen prata med någon liksinnad! Jag menar det måste ju vara svårt att växa upp och undra varför man själv har tryne och knorr när ingen annan i ens familj har det... Det slutade iaf med att Suggan i stian beslutade sig för att ta hand om stackars kersti som inte hade någon anna stans att ta vägen. Men det var ett svårt val att ta för hon visste att kersti skulle bli lika ensam och utstött i Stian som hos människorna!
när  hon blev 6 år fick hon iaf börja i en riktig skola med andra människor men det var inte lätt för henne då hon växt upp i svinstian. Hon visste liksom inte hur hon skulle bete sig jag menar hennes favoritsyssla var ju att rulla sig i Lera.

Det löste sig i alla fall till slut när Ellen kom in i hennes liv och beslutade sig för att Lära Kersti hur man ska bete sig som människa! nu var kesti 17 år och ellen lärde henne bland annat att äta på en tallrik med kniv och gaffel(ibörjan var det lite svårt men tillslut klarade hon det), hon lärde henne också att kissa på en toalett, Duscha och ta på¨sig kläder!

Ni kan ju förstå att kersti har haft det svårt. men nu ser hon iaf ut som en respektabel människa men på insidan är hon och kommer alltid att vara den gris hon växte upp som!



hahha.. Jag har tråkigt så jag skrev en liten historia om min vän! hahah.. Tyckte att hon skulle få lite roligt att läsa när hon går in på min blogg!!! :) hahahha

see you!


förvirrad!

egentligen så är mitt liv helt perfekt nu, ändå måste jag gå runt och tänka så mycket på vad jag vill! Vad vill jag? Jag vet verkligen inte vad jag vill! det är inte så att jag måste bestämma mig, eller jo någon gång måste jag det. men inte nu! så varför ska jag gå runt och tänka en massa?
Jag vet inte vad jag vill och jag vet inte vad du är ute efter.. och jag MÅSTE veta det innan jag bestämmer mig för vad jag vill! Jag vet precis hur jag känner men min hjärna säger något annat.. vad ska man lyssna på? ska man helt blint bara följa sina känslor? Även om man vet att det kan gå åt helvete? Eller ska man tänka med hjärnan och bara tänka på alla risker hela tiden? Tänk om man följer sina kälslor och sedan inser att det var fel! blir allt inte bara jobbigare då? vad är du ute efter? Något seriöst?  detta är förvirrande....!!!!


seeegt

Idag är jag typ sjuk igen tror jag!!! eller e sjukt förskyld och massvis ont i halsen!!! Man blir ju så förbannad när man bara blir sjuk hela tiden.

Igår var jag och tog kort till mitt körkort!! ahahha ser ut som en tjockis typ.. men det tar jag inget extra för :P hahahhh såå idag ska jag iaf skicka in skiten så jag kan få mitt körkort snart.. haha... ganska trött på att åka runt med det där pappret nu! glömmer de hela tiden ändå typ :P ahhahah

imorgon ere fredag!!! guud va jag älskar fredagar!!! haha då vet man att det e helg snart typ..  och helg, det tycker vi om!!!

Nu ska jag lyssna på lektionen igen faktiskt! pusshej

frisk som en nötkärna!

Neeej inte riktigt men nästan.!!!

har precis blivit frisk från världens jobbigaste sjukdom typ :P haha skönt!


RSS 2.0