efter lovet.

jaja.. igår vart det påsklov men idag är det skola igen.. det är väl bara att inse att that's life.. sitter i skolan på datorn. jag och jenni ska igentligen jobba om Finland Men tror ni att vi gör det? NEJ det gör vi inte.. och det kommer vi aldrig göra för vi är så jävla kassa. hahha..
men iaf. Jag jobbade hela lovet. as skönt att få pengar... ska nog jobba imorgon efter skolan också tror jag. Hoppas det iaf... jag behöver verkligen MYCKET pengar.. å då menar jag inte pengar att ha te shopping utan då menar jag pengar för en 12000 dyr resa.. Omg. HAHA. Kommer aldrig få ihop dom pengarna... eller JOOO JAG MÅSTE.. Haha.
idag slutar vi riktigt tidigt.. slutar kl 1 eller nåt.. Ganska skönt ändå. att komma hem i tid menar jag.. men i och försig. känns inte så jobbigt att komma hem vid 3 heller. om man har jobbat hela veckan från 6-3 så förstår man vad jag menar.. haha.. Och anledningen till att jag börjar jobba så tidigt är att man får en timmas OB tillägg då. HAHA tjänar inte ens en hundralapp på det men wtf. HAHA. orka gå hem kl 4 liksom... haha en timma känns så mycket.. :D haha.

soo jag har inget att göra.. så jag skriver lite här för skojs skull...

Mårten och Josse har planerat att dom ska gå på balen ihop.. Mårten tycker att dom ska ha SEX i limosinen för att det är (som han säger) "ett minne för livet" haha.. Josse är dock inte sen att säga Ja..
som vi alla vet så skulle ju josse kunna knulla en gris om det var det enda alternativet. HAHA naah skämt åt sido... HAHA.  (Måste säga att jag skojar, annars kanske jag får stryk när hon läser detta. haha.

denna helgen som kommer ska jag göra en lite resa till falköping.. ska kolla på Moa som spelar volleyboll sm där. :) (moa är min lilla kusin ) hehe.  iaf. så ska jag sova hos Emma-pemma.... Det var längesen jag tror att vi har mycket att snacka om faktiskt. riktigt Mysigt.. :D Wiie...

denna veckan har vi ganska mycket att göra i skolan. typ svenska inlämnings Uppsats.. Nationell skrivning i Engelska.... Naturkunskapen måste iaf påbörjas, Geografin ska redovisas. och matten ska göras klart..
Ganska mycket, men inget som jag inte klarar av..

haha JAG VAR SNÄLL MOT JOSSE I HELGEN. HHAHAHA.. Ni som hör detta tror säkert att jag är en Jävel... MEN det är så att vi brukar vara elaka mot varandra på skoj så.. men i helgen vad jag snäll. Öppnade mitt hjärta och sade att hon var söt.. :D Hon blev Jätteglad.. men sen kunde jag inte vara snäll längre så idag är jag tillbaka där jag brukar vara. :D hahaha.... på hennes nerver.. :D

hmm Jag vill att josse ska läsa detta. HAHA Spec det där uppe om heenne och mårten.. hon kommer döda mig.. men wtf... Man lever ändå bara en gång.. HAHA..

iaf. LITE skönt är det faktiskt att vara tillbaks i skolan iaf. slipper gå upp kl 5 och ställa mig på en skitig fabrik.. Känns som sovmorgon när man får sova till kl 7.. haha kan ni tänka er=? daamn..

aja nu ska jag avsluta detta...
Tack och hej leverpastej.

daah.

så.. helt ensam på Påskafton... mamma ska iväg och alla har visst valt att åka bort.. :S jaja.. får la sitta i min ensamhet och tycka synd om mig själv :P ahhah

snart kommer jenni hit så ska vi mysa lite.. mamma skulle ju tydligen festa idag igen.. HAHA.

laddar upp bilder nu najjs :D
PussHEj

tjenna.


Tisdag.. dagarna går faktiskt ganska fort. Ikväll ska man jobba lite igen.. jobbigt, men skönt när pengarna rinner in..

längtar tills Helgen.:) hela påskhelgen ska vi vara hos meej och festa gärnet. JAG o JENNI :D haha.. iaf. vettifan vilka som kommer mera .P haha bajs.

PussHej

Helgen.

jah.. nu var det skola igen, helgen gick fort som fan..

Fredags vart det fest hos jennifer. Roligaste på länge.. Amina är sötast i hela världen. jenni med.
Hade skoj och dansade typ HELA tiden :D hehe..

orkar inte skriva mer. vill äta. så HAJDÅ!

RSS 2.0