onsdag!!!

REDAN? kan inte förstå vart tiden tar vägen! denna veckan har jag iaf fullt upp.. jobbar till 6 och sen tränar jag! :P så det är inte mycket tid över till att skriva här.

Första elitseriematchen gick bra tycker jag! vi kämpade på som aldrig förr.. hade vi bara varit LIIIITE bättre i servmottagning så hade vi nog tagit ett set iaf.!

nu ska jag snart iväg till jobbet! såå see u later..

BTW Emelie jag har satt över pengar nu! ;)

och så blev det kväll...

jaa eller nästan iaf.. snart ska jag iaf iväg till palle för Kick offen med laget :) hoppas det blir god mat!!! och massa roliga lekar för det är aldrig fel att busa av sig lite :P hahaha
synd bara att de inte blev nån fest iår!

jag hatar när det regnar och idag har det regnat hela dagen.. jag förstår inte hur mycket regn det finns... jag menar det måste ju ta slut nån gång.... eller?? haha..
nae men man orkar inte göra någonting när det bara regnar. jag menar gå ut är ju ingen ide att man ens tänker tanker för man blir ju dyngsur bara man visar sig utanför dörren...

Såååå Blää för regnet!!!

FREEEDAG!!!:D

Äntligen fredag, och denna fredagen är bättre än alla andra för nu  vet man att man inte ska till skolan på en HEL vecka!!! DEEET är skönt! fast jag ska i och försig jobba hela lovet, men det är roligt på dressman så det är NP!

idag har jag sovmorgon men gick upp kl 7 ändå! (duktig) i och försig gjorde jag bara det för att josse dödar mig om jag försover mig en fredag till så jag va tvungen att pallra min feta röv upp ur sängen :P

Ett Dilemma med vintern är när man ska vakna på morgonen! det är såå himla jobbigt att vakna när det är mörkt ute fortfarande.. plus att det är så himla kallt i mitt rum... så man vill liksom inte gå utanför täcket och då är det vääääldigt lätt att somna om igen, speciellt om man heter Amanda och är vääääääldigt morgontrött!!!

Längtar till Rhodos! :D

ses

torsdag ...

nu har jag kollat en massa på bal klänningar och den jag la upp i förra inlägget är nog den finaste! :)

nu vill jag ha en egen bil!!! ska nog önska mig de i julklapp och hoppas på att mamma och pappa trillar och slår i huvudet innan de så att de köper en bil till mig utan att tänka! :P haha iaf ska jag bara önska mig en bil för det är allt jag vill ha, och vill de inte köpa en bil till mig så får jag ingen bra jul! haha.. nee skojar bara. men iaf vill de inte köpa en bil så vill jag iaf bara ha pengar till min bil för det e ganska onödigt att få massa saker som man egentligen inte behöver :P

längtar till nästa avsnitt av One three hill för det är så himla  bra :) tur att de går på söndagar så att jag inte tränar och missar det! :P haha för det är GANSKA irriterande!

´helgen som kommer kommer att bli hur soft som helst. på fredag är det kick off med volleybollen, man kan ju undra va flickorna har planerat att vi ska göra.. Lite smått nyfiken vill jag lova. :P
På lördag ska jag jobba i värnamo igen.. det ska bli roligt.. lite lättare att vara där nu när jag lärt mig kassan bättre. jag menar i gislaved kan jag allt och har inga problem med kassan eller att hitta saker.. men i värnamo hittar jag inget.. och har PRECIS lärt mig kassan så det lär bli massa fel innan jag kan den ordentligt.. iaf så jobbar jag ända till 5 ch sen ska jag hem och chilla o ladda inför matchen på söndag!!!

FÖÖÖR på söndag ere Elitserie premiär :) Mot Elverket såå kom och kolla på oss kl 14:00 i AB-hallen

hare!

onsdag...

nu har jag äntligen bestämt mig för att jag ska gå på balen ändå! :) Hittade min dröm klänning, och sen kom jag på att det faktiskt kan bli lite kul ändå att klä upp sig i världens klänning en kväll och känna sig som en prinsessa! :)



den klänningen SKA bli min!!! :) bara så vi vet! hare

Bokat och klart!



Sådär ja! :) nu är resan bokad och klar så i Maj drar vi iväg en vecka till Rhodos! :) ska bli fett najs kan jag lova er ;) sol bad och massvis med underbart sällskap! ;D

Innan det så har jag och Kersti förhoppningsvis hunnit med en roadtrip runt om i europa! :D

Planer och drömmar är de bästa som finns! :) man måste bara se till så att man gör allt man planerar och drömmer om! ta tummen ur röven liksom! :)


Tisdag...

Värnamo hela dan typ. har en förslitningsskada i ryggen. Inte kul. men positivt att jag får träna iaf. så fort det slutar göra ont (dvs imorgon i vilket fall som helst) är jag back on track tills nästa gång det onda kommer...

skola imorgon iaf. kul.

PluggPluggPlugg! haj

Fredag!!

alltid lika skönt på fredagar när man slutat skolan att veta att man har en hel helg framför sig!.:D
min mobil har kommit nu, så jag ska dra och hämta den nu, sedan ska jag jobba till 6.

Seen får jag leka med min nya darling :P hahahha

Emma Pee kommer hem också! :) henne vill jag verkligen träffa! :D men imorgon är vi fiender trots allt :P hahah
Men på kvällen blire fest,då måste vi vara vänner igen.. så efter matchen blir vi vänner! HAHA ne måste dra.
pusshej

ny mobil! :D

Idag beställde jag den här darlingen som ska få bli min nya älskling :P haha ne men ja föll för den direkt och kunde inte motstå att köpa den, så nu är den min! :D
mobil

Torsdag! :)

så nu är det redan torsdag igen, veckorna bara flyger förbi och det känns som att man inte hinner med något under tiden!
idag slutar jag 12 vilket är hur skönt som helst, sen ska jag bara plugga lite och så bär det av till jobbet igen... hoppas det blir mycket folk idag också! mycket roligare att jobba då och tiden går fortare. Idag jobbar jag med Veronica och Edina :) Det e najs för dom e roliga! :)

Träning idag också! ska bli roligt.. för till helgen är det match mot falköping kl 10 och mot svedala efter den matchen! så kom och kolla i D-hallen ni som känner för det!

Sen efter matcherna så blire fest som tusan! det vill jag lova! haha

Usch nää, nu har jag försökt att inte låta så jävla deprimerad och jag lyckades faktiskt :P ahhah det värsta som finns är att läsa bloggar när folk bara skriver hur jävla dåligt dom mår och igår kom jag på att vissa av MINA ilägg är sådana! haha Nee usch... så nu måste jag sluta upp med dessa dumheter! :P haha

Ses allihopa


måndag!

nu har jag kommit hem efter en riktigt jobbig dag i skolan, inte för att vi gjorde så mycket men hade liksom tankarna på andra saker än skolarbete. Det är jobbigt att inte veta hur saker är eller kommer att bli.. jobbigt att inte kunna gå vidare, eller fortsätta som man har det, för man vet inte! 
Man vet inte om man ska vara glad eller ledsen? trevlig eller arg?  guud. nu måste jag verkligen rycka upp mig känner jag! men det är lika jobbigt att vara med honom som det är att vara ifrån honom.. :S konstig känsla!

idag fick vi iaf sluta tidigare vilket är positivt för då fick jag lite mer tid på mig efter skolan tills jag ska börja jobba. efter jobbet har jag iaf träning, det är så mina dagar kommer se ut denna veckan.. skolan, jobba, träna, sova. jag ska absolut inte klaga för jag tycker att det e roligt både att jobba och träna.. men egentligen hade jag behövt plugga lite någonstans också! fast skönt iaf att spanskaprovet blev flyttat till nästa vecka för det hade jag verkligen inte haft tid att plugga på.. fast jag tror i och försig att jag kan det ganska bra ändå..

nu ska jag iaf trycka i mig lite mat innan jobbet så jag orkar vara trevlig mot alla kunder. :)

Söndag...

Hockeyn igår vart hur roligt som helst, Jag körde och veronica drack cider, jag var allmänt avundsjuk på henne så nästa gång tar vi bussen så att jag också kan dricka :D haha HV71 vann iaf så veronica blev lite sur.. men det gick över snabbt så vi hade trevligt på vägen hem...

idag är det en seg dag och jag ska plugga typ hela kvällen.

veckan blir stressig med massa plugg + jobb varje dag.. + träning efter jobbet men det klarar jag!

haha Ses


rolig helg!! :D

idag har jag varit ledig, egentligen var det meningen att jag skulle plugga hela dagen idag men så blev det inte..
Fick för mig att det va viktigare att dra ut och springa/gå och massa andra grejer än att plugga :P så nu får jag plugga hela söndagen istället! men det får väl gå för denna gången typ. :P

Imorgon ska jag Jobba på Dressman i Värnamo fakitiskt. ska bli roligt med lite omväxling och att se hur de ser ut där och hur allt funkar.. inte för att jag inte trivs på dressman i gislaved för det gör jag men kul ändå att få lära känna andra arbetskamrater och så! :)

Efter jobbet så ska jag och min kära Jobbarkompis åka och kolla på HV71 - djurgården i Kinnarps arena! ska bli hur jäkla roligt som helst:) men OM inte HV vinner så får Veronica GÅ hem. haha för hon håller på Dif och jag på HV! så vi kommer nog inte klara av varandra efter matchen över huvud taget! :P

men jag säger bara HEJA HV! :P

Ikväll har jag haft en myskväll med min Mamma! :P eller vi käkade as god mat iaf så nu är jag helt proppmätt!!! FORTFARANDE! haha..

Nu ere Idol så ni får ha det chill allihopa! :)

Skräck träning!

idag var vi och tränade precis som vanligt... träningen gick bra och allt var PRECIS som vanligt TILLS..........Strömmen gick och det blev KÅLSVART i hela Sporthallen, IShallen och gisleparken... jag och Palle beslutade oss för att gå ut och kolla om någon visste vad som hände... Då ser vi Polisen utanför ´med varsin ficklampa, vi undrade genast vad dom gjorde där.. då fick vi höra att det var någon som rymt från ett behandlinghem så att de va tvugna att leda efter den personen!!! Vi blev rädda och gick in och spred nyheten till de andra i laget.. alla blev såklart skärrade så vi beslutade oss för att ställa in träningen och gå hem!

Läskigt Läskigt!!!!

Nu är jag iaf hemma men det åskar och blixtar som tusan ute och jag tycker att de är lite läskigt fortfarande faktiskt... Ett billarm har gått utanför så vi undrar förstås om blixten slått ner eller vad som händ!!!

¨så just nu är jag mitt inne i världens dramatik. scary as HELL! haha

ses allihopa!

sista dagen i skolan denna veckan! :D

skönt att vara ledig imorgon vill jag lova!

Lejonen tog sm-guld igår också!  och jag måste erkänna att även om jag va emot Lejonen och speedway från första början så är det kul att de vann guldet!!! tråkigt är dock att de bara har 1 spelare från bygden med i laget! sedan är det bara massa polacker och världsmästare :P haha!

jag har tänkt mycket den senaste tiden och det är sjukt va fort det kan gå till att en människa inte finns längre. över en natt så är personen bara borta från att ha levt ett normalt liv till att bara vara död! skrämmande som fan att man aldrig vet hur lång tid man har kvar!

oj nu blev de typ deprimerande .. så nu ska jag lyssna lite på genomgången! :)

RSS 2.0