Julafton!

idag är det julafton och ja vad ska man säga? visst är julen mysig det måste jag erkänna men var den inte bättre när man va liten?? Då längtade man hela dagen till att man skulle få öppna julklapparna! hahaha

nu har vi precis ätit julmat! och gud så gott.. nu är jag proppmätt!! haha


Ludvig blev glad för mina julklappar! det är ju alltid kul! .

Hoppas alla har en trevlig dag!


Julen närmar sig med stormsteg!

snart är det Julafton... Det ser inte ut som att kusinerna kommer hit över julen. Lite tråkigt faktiskt.. men dom har fått vattenkoppor båda två så dom e nog lite gnälliga och så. :P
Pappa säger att han ska åka utomlands över Julen.. SJÄLV! Lite konstigt faktiskt, för han brukar alltid tycka att Julen är mysig men i år är han helt Negativ.  Enligt mig ska man ju fira julen med sina nära och kära.. inte åka utomlands helt själv.. gud sicken tråkig julafton isf..
Tur att inte mamma åker ifrån mig iaf.

Stör mig så himla mycket på personer som inte vet vad som är mitt och ditt. Hur FAN kan man vara hemma hos någon och bara "råka" ta med sig en kompis mobil därifrån när han går!? Trodde han inte att någon skulle märka det eller? Trodde han inte att vi alla skulle fatta att de va just han... Eftersom det bara va vi kusiner, nära vänner och HAN! Gud det är så himla patetiskt. Efter allt så säger människan att han inte vet varför han gjorde det!!! Haha "YEYE"

hade ett långt samtal med diana förut.. Mycket roligt att höra alla nyheter!

Jag längtar faktiskt lite tills på fredag.. då blir det glögg-kväll hemma hos min moster med typ hela släkten. Kommer nog bli hur trevligt som helst. hoppas bara att jag slipper köra! :P haha

På onsdag är det match i engelholm. Hoppas, hoppas, hoppas att min rygg är så pass bra då så att jag kan spela. för det är så himla kul att möta så pass bra lag. Vi kommer ju få storstryk men ändå så ere kul och man lär sig grymt mycket.. På vägen hem blir det julklappsutdelning också.. Som lite avslutning innan jul-uppehållet. Jag vet precis vad jag ska köpa så jag hoppas bara att jag får min egen julklapp! hahah

Saknar min vän Emma hur mycket som helst. på Fredag kommer hon hem och DET ska bli hur roligt som helst. :D Sen är hon hemma hela Julen för att spendera så mycket tid som möjligt med mig! haha. Sen bär det ju av till katrineholm också, det ska bli fett najs! och jag ska försöka hålla mig frisk detta året.. för vi ska regera! ;)

Nu ska jag hoppa in i duschen för det har jag inte gjort än!


Första vinsten och GUD så gött!!!

Ja så ere. idag vann vi över Lindesberg! och det känns hur jäkla bra som helst. Tessan Är grym, efter denna matchen är hon LÄTT min idol! :) grrr. skönt att hon e tillbaka igen!

Synd bara att jag va Hur jävla dålig som helst! haha.. men det tar vi inget extra för ;)

Match!!!

Yes idag gäller det! och jag är laddad till tusen! Ryggen känns bättre än vad den gjort på ungefär 2 veckor! NAJS!

Igår umgicks jag med diana, wille Chrille o danne... det va hur trevligt som helst.. Drack kaffe och kollade på beck! :)

Måste bara säga att Djurgården ligger sist i tabellen!!!! haha

Lördags mys!

Bara för att jag tycker om mina brudar så himla mycket! Några saknas dock men det gick inte så bra när vi skulle ställa in timern på kameran! ahha BTW så är jag och kersti snyggast! det måste ni verkligen erkänna! :D haha


Idag har jag jobbat hela dagen, Det är alltid lika stor utmaning att jobba med Veronica för man vet liksom aldrig vad hon hittar på.. ;) haha


Jag måste bara säga att det finns EN sak jag hatar mest i hela världen.... Altså jag klarar verkligen inte av något som har med det att göra. hahah Dom e så himla dåliga. Det finns inget som är sämre än dom. Fula färger har dom också,,

Gissa nu vad ni troor jag hatar!?

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

- JOOO! Men det är ju Såklart DJURGÅRDEN!!!!!!!!!! Fyfaaaasiken.... hahahahha Dom e verkligen sämst i hela världen och NEJ säg inte att dom tagit mest sm-guld för man kan inte leva på gamla meriter.. Det är hur de ligger till nu som räknas! hhahaha.
Nu va det extra roligt att skriva detta för att jag vet att Veronica läser min blogg och kommer bli förbannad!haha
                                     
Måste avsluta detta inlägg med en bild på det ENDA hockeylaget!!!! frågan är bara, Ska det bli en favorit i repris? ;)


Studentfesten blev lyckad!

som sagt så klädde vi ut oss till mössen i askungen och jag måste bara erkänna att vi va nästan snyggast där :P bara Henke och hans kompis slog oss då de hade hela piff och puff dräkter! Missade tyvärr att ta kort på dom men hoppas att nån annan gjort det för dom e grymtm coola!

Iaf så gick jag hem halv 1 typ för jag kände att jag började få lite ont i ryggen så jag tänkte att de e bättre att jag går hem och lägger mig typ, så att de inte blev värre...

här kommer iaf lite bilder från igår.                                                                                                                   .jag och kersti som glada möss! :)

Kersti när hon gör Mus Poosen!

Jag gör mus Poosen!

Ellen som Julgran och Frida som Ängel var också riktigt snygga faktiskt.

Emelie som paket och Johanna som Tärna

Karro och My va också snygga!!! :)

Kul

Imorgon är det studentfest på hotellet! :) ska bli grymt kul. förfest hos My med de bästa tjejerna, där ska vi fixa iordning oss och klä ut oss :) haha. Jag och kersti ska vara mössen i askungen! Vi kommer ju lätt bli snyggast av alla. hade dom haft en tävling för bästa utklädnad så hade vi vunnit den :P Ellen är rolig. hon ska klä ut sig till Julgran! Och lägg märke till att hon har sytt sin outfit aldeles själv! Snacka om ambitiös! ;)
Josse är tråkigast i hela världen för hon ska inte klä ut sig alls! eller jo hon säger att hon ska vara tomtemor vilket jag tycker är väldigt tråkigt.. för hon ska bara ta på sig en röd blus och svart kjol typ. och tomte mössa såklart. Fast ska man vara tomtemor på riktigt så ska man ju ha förkläde och grejer! Meen neej inte denna tomtemor!!! hahaha.
emelie kommer nog också vara fin tror jag. Hon ska klä ut sig till ett paket!! hehe! :)  men jag och kersti kommer lätt vara snyggast bara så att ni vet!!

Måste bara säga att jag tycker att Josse är trög som skriver grejer om våran lärare i sin blogg. Med tanke på att han är värsta dator freaket så kommer han förmodligen läsa vad hon skrivit och sen har hon ju säkrat sigg IG i alla fall! haha.

/Amanda

Onsdag!

skolan är ganska dryg just nu. vissa lektioner är bara helt meningslösa enligt mig. Nu sitter vi här och ska göra en marknadsplan om vårt påhittade företag. egentligen är det meningen att vi ska göra det i en ganska stor grupp men hälften av grupp medlemmarna sitter och håller på med annat.  PuH!

ikväll blir det träning ändå. även om jag egentligen inte borde. men jag känner att jag inte kommer kunna låta bli ändå. Vill ju lira i helgen! Så träning får det bli.  Imorgon ska jag inte träna iaf för jag vill ha lång vila innan matchen plus att det är julfest!

Nu är det snart Julafton. Jag hoppas att Mina små-kusiner kommer hem för julafton blir så mycket roligare då! Annars känns det bara som att man gör samma saker som man alltid gjort på julafton bara för att man SKA göra det. Inte för att man tycker om det utan för att man alltid gjort det. Julafton enligt mig är ju ändå att man ska göra saker man själv VILL göra.... Inte saker som folk förväntar sig att du ska göra! mm så det blir inga julklappar iår! ahhah Skojar!

Back to work!

kväll...

Nu är klockan 11 men det känns som att det varit kväll sedan kl 3-4 i eftermiddags då det började mörkna. Det är det värsta med vintern. det är så himla mörkt ute hela tiden. Man blir trött också av att det är mörkt redan på eftermiddagen. När jag kommer hem från skolan vill jag bara mysa ner mig i soffan med en kopp kaffe och titta på en film, eller någon serie som går på tv(som jag förmodligen redan sett ett hundratal gånger för att de spelar samma serier om och om igen.) Man orkar liksom inte rycka upp sig. de där promenaderna som jag och mamma brukade ta existerar inte på vinterhalvåret. men det kanske inte beror på vintern utan bara att vi blivit latare än vad vi varit förut.

Idag hade jag i alla fall tur för rydholm kom till mig i eftermiddags. vi kikade lite i skolkatalogen(som för övrigt kom idag ett halvår efter att vi tog korten) och sedan spelade vi lite Wii som är HUR kul som helst. tråkigt för honom bara att JAG vann hela tiden. :)

Just det! Jag har glömt att berätta om min super söta kompis som nog tycker att jag har LITEE för otur hela tiden.. Hon sydde i alla fall en värmekudde till mig! den är helt underbar och de känns hur bra som helst att lägga den på ryggen när jag har som ondast! (förhoppningsvis behöver jag inte använda den föralltid för rygg-skadan borde väl gå över nån gång! Eller NEJ just det. det kommer den inte) Såå tack Kersti!!!! Du räddade den här månaden för mig!!! :)

Nu känner jag för att krypa ner i min sköna säng och läsa en bok. jag är sugen på att läsa en riktig "tjej-bok" med massa kärleks/vänskaps dilemman. Men det får bli "ett öga rött" istället för den har vi fått i uppgift att läsa av vår svenska lärare. boken är säkert jätte bra om man orkar sätta sig in i boken. det kommer väl bli ungefär som förra gången jag läste den.. att jag läser sida efter sida i flera timmar och sedan när jag väl slutat läsa så har jag glömt precis allt jag läst för att mina tankar varit någon annanstans.. Vet inte om det är för att boken är dåligt eller om det är jag som är väldigt okoncentrerad.

jag är fortfarande lite nere på grund av den här jäkla ryggen. tänker fortfarande på att jag alltid kommer ha ont i den, eller iaf alltid känna av att någon inte är som det ska. det är inte för kul vill jag lova. Jag vet att jag egentligen inte borde träna denna veckan. men jag kan inte låta bli. Träningen är mitt liv och har varit det så länge jag kan minnas, därför blir jag jätte rastlös de dagarna då jag inte tränar. samtidigt får jag dåligt samvete för att jag tränar, jag har ju faktiskt lovat min läkare att inte träna förräns två veckor gått. Eller Lovat honom? Det är ju i och försig för min skull han säger så, för att inte JAG ska få en märg-skada vilket är mycket värre än det jag har nu. jag är dum egentligen, men som sagt så kan jag inte låta bli. det får bli en lugn träning imorgon (där jag mest står bredvid plan) och ingen träning på torsdag! och sen förhoppningsvis match på söndag! fast bara om jag verkligen inte har Något som helst ont efter träningen imorgon.

Nu är dags att hoppa i säng för att läsa den där boken!

i got life.

i got life mother. i got laughs sister. i got freedom brother. i got good times man!
I got crazy ways daughter. i got million-dollar charm cousin. I got headaches and toothaches and bad times to!
Like you.
i got my hair. i got my head. i got my brains. i got my ears. i got my eyes. i got my nose. i got my mouth. i got my teeth. i got my tounge. i got my chin. i got my neck. i got my tits. i got my heart. i got my soul. i got my back. i got my ass. i got my arms. i got my hands. i got my fingers. got my legs. i got my feets. i got my toes. i got my liver. Got my blood. Got my guts. got my muscles.  I GOT LIFE!


tisdag!

Jag tränade lite igår. Det var behövligt. Känns bra i ryggen också.. Kände nästan ingenting av min skada. men måste fortfarande ta det lugnt. tråkigt! när jag spelade så glömde jag typ att jag va skadad så jag slängde mig ändå, och så precis när jag slängt mig kom jag på det så då fick jag göra nån konstigt undanmanövrer som bara gjorde ont :P hahaha Men men!. skööönt att jag kunde vara med lite iaf. Hatar att inte träna. Känner mig så himla rastlös.!

idag hade vi bara 1 timmes matte när vi egentligen skulle ha 2 timmar. Det var skönt. så nu är jag hemma lite. ska snart tillbaka till skolan för att ta närvaro på en till helt onödig lektion. haha Nae skoja bara. NOT

idag hade nog mamma vaknat på rätt sida. för hon lät faktiskt mig ta bilen idag.. fick dock köra henne till jobbet men vad gör man inte för att slippa GÅ överallt. Haha

jag rekomendera att gå in på vimmelmamman.blogg.se och läsa vad hon skriver. Det får än verkligen att tänka till. Hon är sjuukt stark!

Nu ska jag göra mig iordning, sen blir det tillbaka till skolan! :) ha det bra

måndag

och vi har redan passerat andra advent! Helt sjukt va tiden flyger förbi. man hinner knappt titta upp förrän man är en månad framåt i tiden.

i lördags köpte jag min balklänning iaf :) den är huuur snygg som helst. tänker inte lägga ut nån bild för det får bli en överraskning tills den stora dagen! :D

Nu kommer snart kostin hit för en liten paus i pluggandet! Ses

om du bara vill!

Om du bara vill, så säg till.
Jag kan va din vän, när natten faller.
om du bara vill, öppna din dörr.
Bara vågar Släppa nån In!

RSS 2.0