Längtan!

Rhodos, Studenten, Karnelevalen, fjäsket, Sommaren, J-sm, falköpingstjejerna flyttar förhoppningsvis hem, bil, flytta hemifrån, skaffa jobb, dra ifrån gislaved, Tylösand, Balen, rydholms körkort, solbränna, havet, hälsa på diana i jkpg, högskola, 20 år, utomlands, kärlek, ännu mera solbränna, ny sommarmusik, iskall öl vid stranden, Bikini, sommarkläder, studsmatta, ännu mera sommar, osv, osv....

Det finns så himla mycket man längtar efter, när man börjar tänka på det så kommer man bara på mer och mer saker som man faktiskt längtar hur mycket som helst efter.
vad är egentligen längtan? Är det att man har ett bra minne av något och så saknar man det? Vad hade hänt om man hade ett dåligt minne av nåt som e bra? skulle man längta efter det ändå? skulle man glömma att de e bra? Eller kanske glömma det dåliga minnet?

Konstiga tankar va? :s


skola idag sen ledig i två veckor!

Inte helt fel vill jag lova.

Idag ska jag i alla fall pallra mig iväg till skolan... mår fortfarande dåligt och är helt seg i kroppen men har ett prov idag och en muntlig redovisning så jag måste helt enkelt vara där.. eller det hade säkert vart okej att göra provet senare men då måste jag vänta till efter praktiken och det är ju inte så himla roligt.. då har man ju glömt precis allt vad det handlar om.. Och det muntliga är i grupp så dom hade säkert klarat sig utan mig... fast i ochförsig så är Danijel inte där idag så om jag också hade varit borta så hade våran grupp bara varit två så jag ska dit iaf..

Träningen ikväll tror jag faktiskt att jag ska skippa.. eller kanske vara ombytt och vara med lite lätt.. fast då blir det ALLTID att jag är med fullt ut och mår som en uppstoppad ko efteråt. haha fast i måste egentligen träna idag för jag har varit sjuk hela veckan och dt är match i helgen så ska jag spela så måste jag nog vara med på träningen

så nästa vecka så drar jag och Jossan iväg till ullared och shoppar massa grejer vi behöver till Uf-mässan. Och på fredag ska vi ner till J-son och fixa våra tröjor.. de hade tydligen ringt och velat att vi ska komma ner..

Nu ska jag dra iväg.. hej då!

Sjukdom.

Nu sitter jag på youtube och kollar på massa videos, mest låtar bara för att jag har så tråkigt. så här kommer en rad olika låtar och videor som jag tycker är värda att lyssna på eller kolla på.




Bra låt.. verkligen, videon är lite halv tråkig men låten är verkligen super!

Och bara för att jag är helt inne i musikalen hair så va jag bara tvungen att lägga upp det absolut bästa klippet i hela filmen så att alla ska kunna se det.. Har ni inte sett filmen så måste ni bara göra det!!!

och så aquarius såklart så att mamma blir nöjd...
Does your mother know är ett måste!!! Bästa abba låten enligt mig...
Och slutligen favoriten från dirty dancing.. Loverboy!! ;)

Nu har ni också lite att göra tycker jag.. så lyssna och kommentera vad ni tycker !:D

seg måndag

Sjuk måndag.

tråkigt att vara sjuk och hemma från skolan. va duktig idag och va på spanskan iaf även om det tog emot lite. men har missat såå många spanska lektioner så kände att jag fick offra mig lite och vara kvar i skolan en timma extra..

I helgen vart det soft, lagfest hos Malin och sen parken .. Förfesten va hur nice som helst. parken var väl ok, men inget spec. har nog tröttnat lite på parken så nu ska jag inte dra dit på länge faktiskt.

 glad måste man vara när det e utgång på g.

match

förlorade mot norsjö. säger inget mer om det.

Ikväll blir det till att supa bort sina synder.. har ändrat mig lite så det blir nog parken ändå.. :)

fredag!

Jag älskar fredagar så himla mycket... Jag tror jag skriver det varje fredag men det är för att ni ska förstå hur mycket jag verkligen tycker om fredagar! haha Skönt att sluta tidigt och komma hem och veta att man är ledig i 2 hela dagar! skönt också att inte ha någon träning på kvällen så att man bara kan slappa hela kvällen och käka massa god mat och bara må gott!! yes jag tycker verkligen om det... haha
Imorgon är det Match i gislaveds sportcenter mot Norsjö. :) fett nice. vi måste spela riktigt bra och ta tre nya poäng..

Upplysningsbajs!

försöker skriva en uppsats om Upplysningen... det går inte alls bra faktiskt..Jag kan inte koncentrera mig idag.. men jag e snart klar iaf.. jag hoppas på att jag blir klar imorgon så man kan slappa lite sen.. :P
Just nu läser jag om svenskt 1700-tal när vårt kungliga envälde försvann henom KarXIII haha Riktigt jävla tråkigt måste jag erkänna.

Nu slutar lektionen. bye!

onsdag!

Jag tycker om onsdagarna! en soft dag i skolan med bara 2 lektioner och sen träning i Ab-hallen! Och ja träningarna i Ab-hallen är ofta mycket bättre än dom i D för Ab e ju vår matchhall juhh!! hahha.. eller så är det bara en känsla man får typ att den hallen är mycket bättre och då spelar man bättre eller nåt!

palle---- Ja statistiken va bra,men servmottagning är inte allt! :P haha

nu ska jag snart laga lite mat tror jag! eller så gör jag dt vid 2 istället när jag slutat.. fast jag börjar faktiskt bli lite hungrig måste jag erkänna. så det blir nog till att laga mat nu innan lektionen.. men vad ska man laga? Börjar faktiskt tröttna på Kötbullar och Makaroner vilket är det enda jag äter när jag ska laga mat själv...
Jag hoppas på att kersti kommer hit och kommer med några bra förslag på vad man kan äta. :P haha för min fantasi är inte den bästa.

snart ska jag faktiskt ta tag i min blogg och designa den riktigt fint, har bara inte orkat göra det än. så därför är den ganska tråkig just nu. men det kommer det lovar jag...

i eftermiddag ska jag nog vara duktig och börja skriva lite på min filosofi inlämning, jag i och försig typ två veckor till på den men det e skönt att ha den gjord.. för dom inlämningarna brukar inte va dom lättaste så det tar sin lilla tid och skriva dom! ;)

Måndag

Vad mer behöver man säga? Måndag efter lov dessutom! Förstår inte varför det är så jobbigt i skolan just på måndagar.. Egentligen borde det ju vara bara på måndagar eftersom man tagit de lugnt hela helgen/lovet.. Men NEJ Måndagar är de värsta dagarna på hela veckan! haha Kan det vara för att vi startar dagen med en matte lektion? JA där har vi förmodligen svaret på den frågan! ;)

Igår spelade vi i katrineholm. Gick inte alls vår väg får man väl säga.. Jag spelade dåligt.. men fick 2 hattar! :S DÅ ere nåt som inte stämmer. I och försig får jag ofta hattar när jag spelar dåligt.. Aldrig när jag spelar bra! haha. men det är bara att ta nya tag till helgen för då har vi Norsjö hemma! Hoppas på riktigt mycket Publik och 3 nya poäng till oss!

Nu sitter ja och väntar på att mamma ska komma hem(som borde varit hemma för länge sen) Sen ska vi dra och handla lite grejer till mina Smothisar! ;) I LOVE!

träffade Perk och Liesl i matsalen idag med så vi snackade lite.. Mest om matchen igår, dom va inte heller speciellt nöjda.. Men vem är det? Alla vill ju vinna det är ju självklart!

Idag träffade jag alla underbatra Klass Mates igen :P haha Josse är bäst för hon får än alltid att skratta, Såna människor blir man glad av.. Fast i och försig så vet jag inte om det är MED henne man skrattar eller ÅT henne.. haha men det spelar ingen roll för glad blir man i alla fall!

Vi hade också snack med byggarna idag om den kommande karnelevalen! Så nu börjar snart arbetet och planeringen inför den.. ska bli grymt kul att börja jobba med de faktiskt.. det är ju en av de sakerna man längtar efter från att man börjar ettan! i ÅR är dt faktiskt VI som tar studenten! Det känns helt sjukt.. Overkligt typ! :S

Over n out! :)


glad alla hjärtans dag! ;)

får väl önska er en glad alla hjärtans dag även om jag personligen inte tycker om denna dagen... Jag tycker att man ska visa att man älskar någon ALLA dagar HELA året inte bara på en dag...
Alla hjärtans dag är bara ett plus för alla affärer och säljare som tjänar massa extra pengar på helt onödiga saker..
Såå nu vet ni va jag tycker! ;)

Jag har jobbat idag till 2. skönt sen när lönen kommer men det e jobbigt att stiga upp och veta att man ska jobba ;) faast jag har ett roligt jobb som jag trivs med så det gör saken lättare :)

hm Önskar att någon kan göra denna dagen bättre än va den är.. men men, får hoppas på att min dag slutar bra ändå.. Man vet ju faktiskt aldrig, Kanske börjar tycka om alla hjärtans dag istället! ;)

friday i'm in love!

i dont care if monday's blue, Tuesday's gray and wednesday to.. Thursday i dont care about you. It's Friday, i'm in love!

ikväll ska ja faktiskt käka chips och kolla på lets dance. sen blire en sväng till palle också för att bli sminkad och sånt! :) fett nice måste jag säga. eller alltså hon ska sminka mig på balen så vi ska prova lite saker antar jag! ;)

Imorgon väntar jobbet på mig igen :) skönt att ha något att göra faktiskt. jag blir tokig av att bara sitta hemma.. Rastlös sooo in i helvete.


bara för att jävlas med emma!



Ännu en bra låt av Amy! Denna gången la jag faktiskt in den bara för att irritera Emma Pee! :P haha
Ha det så bra och lyssna inte ihjäl er! ;)

Dagens!

reporten- Nu är elm tillbaka i Landslaget och gjorde ett mål när sverige mötte Alplandet!
mamma- ha ha, men va ere för jävla lag dom mötte då? Alplandet! hahaha
Jag- HAHAHAHAHHAAHHAHHAHAHHAHHAHAHA
mamma- OJ Österike!


HAHAHAHAHAHHAHHAH TrögRöv!!

Nice!


Helt jävla sjukt.. Amy diamond är 12 när hon sjunger denna låten! Och hon knäcker typ shakira för fan!

2-3 igår!

Matchen mot sollentuna gick faktiskt ganska bra.. Vi fick med oss ett poäng och det är ju aldrig fel. Varje litet poäng är viktigt för oss tycker jag.. vi visade en jävla kämparglöd vilket va hur grymt som helst. :)
Jag tror att jag har stukat handleden vilket inte är allt för bra.. det gör ont så in i helvete och bara dunkar i den .. bajs ere. :P

Det blev inget halmstad för mig idag, men jag och emma ska åka till värnamo istället och kolla runt lite i affärena! :) Najs.. men först jag jag och pappa käka på chili tai!


match-dag!

idag möter vi sollentuna på hemmaplan och det ska bli grymt kul.. känns som att vi har en chans att ta nåt set minst. jag laddar iaf för fullt.. hoppas bara att tessan e frisk så att hon kan spela!

nu har jag precis vart ute på en promenad med mamma, det blev en fika på coffea också.. Najs!!!

Imorgon bär de av till halmstad med andreas! nice! :D

Städ-Söndag!

Usch jag hatar söndagar för då ska vi byta hus! och det betyder också att vi måste städa innan vi drar! :P hhahaha Buhuu.. det finns inget som är så tråkigt som att städa!!

Nu´ska jag sätta i gång så jag skriver senare vad jag tyckte om den absolut märkligaste melodifestivalen jag någonsin sett!! :)
Bye

VINST!!!

Vi vann idag mot svedala och det känns så jäkla gött!!!! :D ville bara att ni alla skulle veta det!!! :D

Kram

Ledsen och irriterad!

Jag förstår inte hur folk kan säga att vad jag tycker och känner är fel! Vad jag känner är vad jag känner och vad jag tycker är vad jag tycker sedan kan folk tycka att det är konstigt men ingen kan säga till mig att mina tankar är fel!
Vissa människor måste bara lära sig att se saker från andra perspektiv än sitt eget. Det stör mig så in i helvete att folk kan sitta och Kränka andra människor utan att ens förstå att dom gör fel.
Jag menar har ni inget samvete? Förstår ni inte att folk faktiskt blir ledsna? Jag kan verkligen inte förstå det... Det kan vara så att dom gör det med mening men det kan jag ännu mindre förstå!
Sen kan folk ha olika åsikter och det förstår jag fullt ut och jag tycker att det är roligt att diskutera saker och säga vad jag tycker om saken... men från det till att gå på personangrepp är det en lång väg!
Jag förstår mig heller inte på folk som söker konflikter... Jag kan inte säga att jag är konflikträdd för jag säger alltid vad jag tycker, men jag säger det på ett bra sätt. och jag tänker innan jag säger det för att verkligen vara säker på att ingen blir ledsen eller sårad av det jag säger.  Och Nej jag tycker inte om att bråka med folk... Jag tycker att det är att lägga energin på fel saker.. Jag kan inte gå runt och vara sur på folk, och jag vill inte det heller för det är enligt mig HELT onödigt! Men jag tycker inte att folk ska säga till mig vad jag ska göra och hur jag ska tycka för alla tycker och tänker olika.. 
Både igår och idag blev jag både ledsen och irriterad på människor som bara tänker på sig själva.. Och jag tycker inte att det är rätt att man ska behöva göra det! Visst ska man vara egoistisk till en viss del men man får inte gå över gränsen.. Ibland måste man tänka på sina medmänniskor också.. Och framför allt så ska man inte såra någon bara för att få sin vilja igenom.

Jag är på ett jävligt dåligt humör nu.. Känner för att bara skita i det här nu och bara vara hemma och tycka synd om mig själv. för jag vet att jag inte kan såra mig själv.. Och jag vet vad jag har mig själv..
Det börjar man tvivla på i sådana här situationer. man börjar tvivla på om vännerna verkligen står där man förväntar sig att dom ska göra.

Jag spyr över det här!!!


Helgen vart hur bra som helst!!! :)

I lördags gick jag upp halv 6 för att spela volleyboll i Svedala! Det va kval spel till J-sm! :) Vi vann hela skiten Överlägset kan jag faktiskt säga utan att överdriva. Vann alla set vi spelade och gjorde faktiskt inte en enda dålig boll! Alla va hur bra som helst.. Men jag e faktiskt imponerad av Linn för hon va Grym så in i helvete!!!

När jag kom hem så dröjde det inte många sekunder innan palle, Christina och Liesl kom hit för att förfesta lite innan parken! :P  Det va hur roligt som helst på förfesten måste jag säga.. Här är lite bilder som jag snodde av Lakatos!
Jag och Chris
Jessica i sin fina klänning som JAG valde!!! :D
Mina strumpor som dom gjorde narr av hela kvällen! (dom är faktiskt söta)
Jag chris och jessica POOSAR!
Liesl Posar!
Kersti och gänget va också där en stund innan dom drog till parken!
Den absolut skönaste bilden någonsin på palle!! :D haha
Vi spelade och Sjöng hur fint som helst också! :P hahaha


RSS 2.0