vad ska man göra?

Jag och pappa skulle ju gå ut och gå men nu har han lagt sig på soffan och snarkar ljudligt, så det är väl ingen ide att fråga honom vad som hände med våran promenad! haha Kanske tar den när han vaknar.. :)

Bilderna Jag tog igår på volleybollen va allmänt kass!!! jag som trodde att iaf några bilder blev bra!! Men här kommer några suddiga bilder iaf...


Ja mer bilder än så kan jag inte lägga upp för resten är verkligen SKIT KASSA!!! :P haha vill bara tillägga att det är svårt att ta bilder i en sporthall för att ljuset är så konstigt.. :P alla dom här bilderna är tagna utan blixt och då blir de inte lika skärpt som med blixt :P men men! ;)

Nu vet jag faktiskt inte vad jag ska göra! Måste egentligen duscha men eftersom vi håller på att lägga om golvet där nere så kan jag inte gå in i dusch rummet utan att bli typ dammförgiftad eller nåt i den stilen. Så jag får snällt sitta här och lukta illa haha :P Nee men så illa är det faktiskt inte men ändå.! ;)

Jag skriver nog lite senare! :) kram

Kommentarer
Postat av: Maja

haha okej ;p

Men tack.. :D <3

2009-03-15 @ 14:11:40
URL: http://chinnie.blogg.se/
Postat av: Maja

haha okej ;p

Men tack.. :D <3

2009-03-15 @ 14:11:46
URL: http://chinnie.blogg.se/
Postat av: Emilia says;

sv: jaa det var riktigt illa ;P

2009-03-15 @ 14:19:10
URL: http://emiliasays.blogg.se/
Postat av: elin

Haha, ja det är mycket bättre! ;D (Y)

2009-03-15 @ 14:21:07
URL: http://elinmjs.blogg.se/
Postat av: elin

Ok. Men va skönt att du inte är så svartsjuk utav dig - dom som är det, är det ju riktigt jobbigt för i många fall. Jag kan vara rätt svartsjuk utav mig i en del fall!. Men jag tycker nästan det är jobbigare när ens partner är det - för jag vill ju att den litar på mig..



:):) (F) Kram

2009-03-15 @ 15:23:51
URL: http://elinmjs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

Hur kan jag kontakta dig via mejl?: (publiceras ej)

Vad heter din blogg?:

Vad vill du säga gullet?:

Trackback
RSS 2.0