Fredag!

Jag älskar fredagar! Man blir bara så himla glad!!! Även om allt annat suger så är det som att man inte känner av det på fredagarna! :) haha
Imorgon drar vi iväg till Svedala för att Ta oss vidare till J-sm! det kommer bli chill. tycker om det laget.. alla e så himla goa! ;) nu ere dags att lyssna lite på genomgångar!

Btw Uttagningen till skol sm idag gick åt helvete! haha.. men men sånt är livet!

Torsdag igen!

Information och Layout idag igen, idag snackar vi massa lagar och skit! inte för roligt vill jag lova!!!

Today is the fucking day!!! bara så ni vet ;)

e ganska irriterad nu! dags att lyssna lite!

tjej kväll!

Nu har josse varit här och vi har gjort lite på projekt arbetet.. fick inte så hemskt mycket gjort men vi vet i alla fall vad vi har att göra nu! det känns skönt.

Nu ska vi snart iväg till ellen för en liten tjejkväll, hon fyllde nämnligen år igår!!! :D Hoppas jag köpte rätt sak nu bara, annars får hon väl byta.. :P
Har gjort mig iordning nu och gud så lätt det är att göra sig iordning i håret när det är lockigt.. ! När man har rakt hår så tar det ju en evighet att få allt håret att lägga sig rätt och när man väl provat frisyrer i en timma så bestämmer man sig ändå för att ha håret nersläppt för det finns inget annat att göra..
Men när det är lockigt så kan man göra precis vad som helst!!! Så nu har jag gjort en liten lockig bulle i halva håret (med typ tusen hårspännen och det andra håret är bara nersläppt.. så otroligt simpelt men ändå hur snyggt som helst! Gud va jag älskar mitt lockiga hår..!! :)

Hoppas alla får en lika trevlig kväll som jag kommer att få!


Lördag!

Gårdagen va hur soft som helst! :) På dagen åkte jag jessica, lina, Lisle och Christina till Lager och shoppade loss lite. eller det var nog bara jag som shoppade loss på riktigt! :) Hittade massa tröjor och sånt som e bra att ha och ett par skor som jag tänkt köpa så många gånger innan! :P
Det roligaste va nog ändå när Chris skulle ta kort på en skit stor hamburgare! altså jag skojar inte det va 4 hamburgare i den och den var hur stor som helst.. Fattar inte hur han kunde käka den! :P

Sen på kvällen blev det bowling med laget :) Jag vann INTE om man säger så! de gick riktigt dåligt faktiskt. haha jag som brukar vara så bra på bowling, eller rättare sagt ha sån tur! :P hahaha

Nu ska vi snart äta.. så vi hörs!


Fredag!

Sitter och lyssna på Youtube! Den här måste ni lyssna på! såå jäkla Nice!!!
Första gången jag lyssnade grät jag! och då menar jag inte lite utan tårarna bara sprutade! Men det är nog för att jag älskar låter också och så gör dom den så jäkla bra! Man bara smälter!
så lyssna nu och dröm er bort ;)

efter träning

Bli medlem på GratisBio.se och få poäng för allt du gör på nätet!
När du samlat ihop tillräckligt mycket poäng så får du hem sköna vinster, tex presentkort på kläder, smink eller hårprodukter. Du kan också välja att få biobiljetter.
Det bästa är att allt är gratis så det är bara du som tjänar på att gå med ! :) Jag tycker det e fett najs faktiskt nu väntar jag bara på att min första vinst ska dimpa ner i brevlådan! :)

Träningen idag gick bra trots att jag inte mår så hemskt bra.. gjorde mitt bästa och det blev ganska bra faktiskt. nu är jag helt slut i hela kroppen.. Jag förstår inte vad det är med mig. börjar bli lite orolig faktiskt.

Nu ska jag kolla på en film och sen sova! :) är ledig imorgon så jag behöver inte direkt stressa i säng! :)

kväll.

Mår väl sådär måste jag erkänna.. vill ändå försöka träna idag.. känner mig så himla lat när jag inte gör det! Det kan väl inte vara farligt att träna när man bara mår illa?? för jag är ju inte sjuk eller nåt.

Nu kan ni stödja bröst cancer fonden från min blogg.. Klicka bara in på Länken under menyn till vänster..
Ni kan också lära er hur man tjänar pengar på sina bloggar och bli medlem i en sida där ni kan skicka gratis sms! Ganska ballt faktiskt,.

har hållt på med den här bloggen typ hela dagen, är fortfarande inte nöjd men nu orkar jag inte fixa mera.. Är de någon som har några tips på hur man kan designa bloggen? Ingen av mina ideér fungerade så jag gav upp.. så nu får det se ut såhär tills någon kommer med något bra förslag på hur jag ska göra :P
Gud va jag är dålig på sånt med koder och grejer.. jag förstår ingenting.  haha

Nu ska jag snart äta så måste ladda.. Hamburgare blir det ikväll..  :)

eftermiddag!

nu sitter jag i soffan framför tv:n och känner mig som världens tjockaste människa! Jag lagade nämnligen tortellini och bea sås MMM och de va hur gott som helst! Jag bara åt och åt som att jag inte käkat mat på flera dagar :P haha

Jag har tänkt endel på det här med vänskap! Typ ALLA tjejer pratar massa skit om varandra hela tiden.. även om de inte menar något illa så är det såna de är! så därför vet man inte riktigt om alla snackar skit om mig också när jag inte är med eller om jag är den enda som går säker! Det känns lite konstigt när man tänker på det.. att två tjejer som man tror e nära vänner snackar så otroligt mycket skit om varandra så det inte är sant.. Jag menar hur bra vänner är det då egentligen? Är det OK att prata skit bakom ryggen på sina vänner nu för tiden?
Jag tycker det är dåligt iaf.. Tycker man inte om någon så FINE umgås inte med personen i fråga då... Annars tycker jag att man ska lägga ner de där skitsnacket för det blir bara tråkigt i längden.. Och de personer som går bakom ryggen på andra kommer alltid få tillbaka senare i livet!


Nu funderar jag starkt på att ta en powernap! :)


Torsdag fast fredag!

ja så är det faktiskt! för vi är lediga imorgon! :) Fett nice! jag och Lakatos ska till Lager och shoppa loss lite.. Blev överlycklig när jag kom på att lönen kommer in imorgon! :) DET är najs!

nu är lektionen snart slut och jag har inte gjort någonting..

Mår inte alls bra idag faktiskt! läskigt är det.


:)

                                             

She used to be my only enemy and never let me free. Catching me in places that I know I shouldn't be.
Every other day I crossed the line, I didn't mean to be so bad. I never thought you would become the friend I never had
Back then I didn't know why, Why you were misunderstood. So now I see through your eyes
All that you did was love
I didn't want to hear it then but, I'm not ashamed to say it now. Every little thing you said and did was right for me
I had a lot of time to think about, about the way I used to be. Never had a sense of my responsibility
But now I'm sure I know why, Why you were misunderstood
So now I see through your eyes.All I can give you is love.
 Mama I love you
Mama I care
Mama I love you
Mama my friend
(You're my friend)

hotel Rwanda!

jag låg uppe sen igår och kollade på Hotel Rwanda! En film man bara måste se.. Den är väldigt bra, men när man tänker på att det faktiskt har hänt på riktigt så blir den bara hemsk!

Jag förstår inte hur ett folk som levt sida vid sida i så många år bara kan börja hata varandra för att propagandan säger att man ska hata varanda! Hutuna och tutsierna har varit vänner under så lång tid.. och de umgås, jobbar och lever ihop... Och sedan sker det hemska... ett folk mord!
Jag förstår ärlig talat inte hur folk kan gå med på något sånt! Krig och sådant är lite mer förståeligt men att döda en hel ras?
Det är sjukt! så om ni inte sett filmen så kan jag verkligen rekomendera den! den är hur bra som helst!


och så va ännu en helg över!

Nu sitter jag i bilen på väg hem från stockholm.. Helgen har varit allmänt mysig! bara slappat hemma hos faster och mina kusiner... Shoppat endel också! fyndat som tusan! :P hahaha men men.. nu ska jag logga ut innan datorns batteri tar slut! ha de bra gott folk!


Btw vi förlorade idag mot elverket med 3-0!


Friday!

And today i'm going to stockholm to visit my aunt and my cousins! It's going to be very fun... i have decided to write some of my contribution on english just to get a little extra practise! :) It's actually very fun to speak english on the training but it's hard Now when we arent used to it! But i think it will go better soon... :)

This morning i woke up very early so i decided to go out for a walk at 9 am.. And it all ended up whit a run instead of walking.. Strange because i never want to eather walk or run! :P but it's probably a good sign...

I'm gonna start my new life soon.. And live a more healthy life! so we gonna se how thats ending up! :P

Now i have to get ready for school!:)

Se you all!


Torsdag!

Idag är det torsdag och allt är som vanligt.. Känns som att vi inte ens haft något jullov! Tiden går så fort så snart är det väl sommarlov! eler just det! Studenten!!! I Maj Åker vi till rhodos och det ska bli fett najs.. jag ser fram emot det som tusan! Hoppas vi får mycket sol och bad.. Man vet ju aldrig, det kan ju bli dåligt väder. fast de tror jag inte.
Min bror spelar fotboll idag hela dagen.. Vill så gärna kolla men vi har knappt någon rast idag! Lite smått surt faktiskt!

Nu har vi iaf Information och Layout! det är väl lagom roligt.. Såna dator saker intresserar mig inte.. Jag tycker att jag kan det jag behöver kunna om datorer men men... Kanske behöver jag lära mig lite mer.

Någon trög liten etta har laddat ner ett virus på sin dator. så det går runt här på skolan nu! så alla datorer krashar väl snart.. Det skulle bara vara det som fattas! Stör mig på deras jävla datorer! Jag menar tror lärarna på allvar att eleverna gör NÅGOT arbete på sina datorer?? NEJ det kan jag tala om för dom att de inte gör.. det enda dom gör är att spela spel och sitta på msn och ladda ner virus! HAha.. fast i ochförsig så tycker lärarna också att ettornas datorer är ett helvete.. Bara rektorerna som tycker att det är bra.. Bara för att dom slipper Handskas med elever som förlorat sin Sociala förmåga.. Usch stör mej :P

jag funderar faktiskt på att jobba lite nu fast Orkar inte.. Vet inte vad vi ska göra.. Har inte hängt med alls faktiskt ! :P Usch!

Ha det bra!

går från klarhet till klarhet!

Idag har det varit en soft dag. började 08.15 med en lektion som slutade 10.10 sen hade jag en håltimma till halv 1.  då va jag ute och käkade på Bambu med Chris och Liesl eller Diesel som vi ska börja kalla henne för :P haha Jessica Bella o Mikaela va också med. :) det va hur soft som helst .. Satt och käkade och chillade och bara snackade skit. Bella är grym på Engelska .. (avis) hahaha..

Nu har jag och pappa beställt varsin parfym! han beställde en Calvin Klein och jag en Lacoste det e fett nice... Jag älskar parfymer.. det är så himla roligt att ha en egen doft liksom.. :P

Nu ska jag snart träna så jag får väl börja göra mig iordning! :) cs

Nu va det klart!

Två spelare från USA har kommit hit för att spela med oss.! Dom är hur bra som helst.. både på plan och utanför.. Väldigt trevliga och Lättsamma människor som inte är rädda för att prata även om vi knappt kan språket :P Roligt!
Det är Christina (passare) och Liesl (spiker) och det ska bli hur roligt som helst att ha dom i laget! :)

Jag är hur uppspelt som helst och tror verkligen att detta kommer gå skit bra! :)

så nu ska jag försöka sova! :) ha de bra!

spännande!

idag är en spännande dag och jag är riktigt förväntansfull faktiskt! Jag kan tyvärr inte säga vad det gäller än eftersom ingenting är klart än men när/om det blir klart så lovar jag att jag ska berätta med en gång! :)

har övat på min engelska hela dagen typ.. Slått upp ord, använt engelska fraser och bara snackat hur mycket engelska som helst. :) det är roligt faktiskt..

nu håller jag på att ladda ner one tree hill så att jag ska kunna kolla på det sen! ;)

snart är det sportlov! :D ahhaha

förlust!

Känns fruktansvärt tråkigt men det är bara att bita ihop och komma igen.

är uttråkad! lika bra att skriva några (typ två) rader här.

match-dag!

idag möter vi falköping hemma!! Vi hade morgonträning i morse för att tagga ordentligt till matchen i eftermiddag! Det e skit bra med morgonträning tycker jag... man blir såå himla pepp..

Nu ska jag snart käka torsk! det e gott! Sen ska jag ladda till matchen faktiskt.!!!
Sen ska jag och tessan åka iväg.. (PALLE vi har faktiskt börjat samåka nu! Med start idag!)

ikväll ska jag och mamma käka god mat och dricka vin! bara så ni vet! haha

Laget



Detta laget minus palle kom tre i GP i katrineholm!!! Det är väldans bra faktiskt med tanke på att vi bara kom femma under sm! så vi avancerade 2 placeringar iaf!!!!
det roliga med detta laget är att vi har så HIMLA roligt tillsammans!!! Lätt Bäst!!!
Palle ville vara en del av laget så hon la sig framför och förstörde alla bilder ;) hahah

BTW! Jag är inte alls bortskämd!!! har bara en mamma som tycker att det är så HIMLA roligt att laga mat! haha

fredag!!!

jag har sagt det förut och jag säger det igen.. fredagarna är det bästa på hela veckan.. så himla gött att komma hem och bara slappa hela kvällen och sen veta att man inte ska göra nåt på hela dagen efter..
i och försig har vi ju match imorgon men det är ju bara kul så det e fett najs! Möter falköping hemma, vi ska vinna!

Veronica tycker att jag uppdaterar här för dåligt så nu ska jag skriva lite oftare faktiskt.. :)

Nu håller min kära mamma på att laga mat till mig så nu ska jag dra mig till matbordet! :)

Hare bra allihopa!

efter allt!

Nu är både jul och nyår förbi! Tiden går fortfarande fort som tusan! Nyår va hur jäkla roligt som helst. fett najs! tre rätters middag och massa fest! Det är ju aldrig fel.. Mycket tack till Frida och Ellen som gjorde ett väldans bra jobb!!!

Nu har vi också varit i katrineholm och spelat gp... vi kom trea och det e faktiskt inte dåligt alls.

nu ska jag och mamma snart käka pizza och det ska bli sååå gott!!!! :D


RSS 2.0