längesen!

nu vart det ett tag sedan jag skrev något här. och jag har faktiskt inte hunnit.. eller jo, hunnit har jag väl men inte orkat iaf :P

Midsommar var iaf förra helgen och vi va i husvagnen i halmstad såklart..
Adam fick träffa HELA min släkt och det va hur trevligt som helst. :) Mamma säger att han är svärmorsdrömmen och det kan jag väl kanske hålla med henne om. :)

Kul hade vi iaf.. Nu är jag hemma här helt själv. för mamma och luddis e i halmstad och solar och badar och jag är väldigt avundsjuk vill jag lova.. men jag får nöja mig med båraryd eftersom jag jobbar lite då och då.


Till helgen ska jag iaf till adam och lassa hö med hans familj. det ska bli en upplevelse kan jag lova. :)P haha

Nu är det snart dags för träning och jag lovar att jag ska försöka skriva lite oftare nu! :P Pusshej

när allt var över! :)

Nu är både student och bal över och jag vet inte riktigt om jag har fattat det än måste jag erkänna! det känns lite overkligt att veta att man inte ska gå tillbaka till skolan på ett helt år, men man vänjer sig väl vid det också kan jag tänka mig! :)

Imorgon är det Jobb som gäller och sen sätter det igång på riktigt. jag är inte ledig många dagar under sommaren måste jag erkänna men känns ändå skönt att ha ett jobb för det är inte alla som har det nu.

Ikväll är det träning också.. roligt att biffa lite.. men jobbigt också.. Duktigt av mig att vara ute och springa på morgonen idag också!! :D Det tycker vi om! ;)

Nu ska jag hjälpa mamma att laga lite mat :)

studenten imorgon

Oj oj oj, det känns så himla konstigt. imorgon tar vi faktiskt studenten och dessa tre åren på gärdesskolan har bara flygit förbi! Har gått så himla fort så att man inte hunnit reflektera riktigt över vad man gjort.

Förra veckan vart det iaf KarnELEValen. Vi kom tvåa men vi hade iaf roligast. det måste vi haft för så roligt vi hade när vi byggde upp ekipaget och när vi sprang runt på poängjakten, så roligt har jag nog aldrig haft. hände många väldigt oväntade saker faktiskt men det behöver jag inte gå in på här :P

På lördagskvällen var det fest också. Vi och Bygg klassen satt hemma hos Staffi och drack en Massa alkohol och framförallt massa Vatten!"!! hahah. men men, roligt vart det. ¨

denna veckan har vi festat både i tisdags och i går.
i tisdags vart vi i kerstis sommarstuga och drack lite och spelade gitarr och sjöng massa allsång. Good var en jävel på att spela och sjunga. Sedan sov vi där och när jag vaknade vid 8 hade de i min klass åkt till skolan för att käka paj och kolla på film.. men jag va inte så hemskt sugen på det vill jag lova.. Så ja och sebbe drack lite kaffe och pratade skit istället.

Igår var vi i hellabeck och grillade och dansade och Ja, allt man kan göra när man festar. Vissa fick i sig lite för mycket och andra befann sig i skogen i flera timmar men roligt de hade vi. :D

Imorgon är det altså studenten och självklart ska det bli jätte roligt men också sorgligt faktiskt! Det är så många i skolan som man inte kommer träffa mer och så många som det kommer bli svårt att träffa.. Man har träffat så många nya vänner under gymnasie perioden och jag hoppas verkligen att man behåller kontakten med dom efter studenten också. Jag menar Livet är ju inte över för att man tar studenten. NEJ mina vänner, de är nu det börjar!!!

Nu ska jag käka frulle och sen dra upp till skolan för att städa mitt skåp och lämna tillbaka alla mina böcker! :D

RSS 2.0