sista ledigheten!

Yes nu är jag altså ledig i 3 dagar och sen börjar allvaret på riktigt.. Jobbar altså måndag-Lördag i 3 veckor. snacka om att jag kommer vara slut efter det. ändå skönt att få ihop lite pengar för det finns det inte så gott om just nu vill jag lova.

Igår fick jag reda på att jag kommit in på affärsingenjörs utbildningen i Borås!!! trodde verkligen inte att jag skulle komma in, men skönt att få reda på att betygen räcker till iaf. så nu kommer då det svåra.! att bestämma sig för om man ska gå eller inte. Just nu har jag inte en jävla aning.. men frågan är egentligen om man orkar plugga 3 år till direkt nu eller om man behöver lite vila från studierna?
Ett annat problem blir ju att jag inte kan flytta dig första året eftersom jag har skrivit kontrakt för GVK ett år till. Då måste jag altså pendla ett helt år till borås. fast det kanske inte är så himla jobbigt som man tror! eller?

Ett annat dilemma är ju då om alla tentorna ligge på helgerna? På mina Match helger? hmm, isf finns det inte ens en liten möjlighet för mig att plugga iår. men vafan ska man göra annars? Jobb lär jag ju inte få och hemma o drälla är inte heller så himla lockande vill jag lova. Usch usch!

Nu längtar jag som tusan till att volleybollen ska sätta igång!!! Ska bli så himla roligt att spela i år så det är inte sant. det bästa är att spela ihop med min älskade Emma igen!!!! :D

vad ska man göra idag! Dra på sig träningskläderna och springa en liten runda kanske? Fast har i och försig redan tränat idag så det kanse är lite dumt. men nu är jag så himla rastlös! Ludvig sitter vid datorn och spelar och mamma ligger här i soffan och sover! Hm.... Vilken rolig familj man kan ha! :P hahhaha

jaja, nu har jag skrivit lite här igen så nu behöver ni inte tjata på att jag ska skriva mer på en vecka! :D

förresten, Jag hade glömt vilken skön känsla det är att vara kär! :) helt sjukt! :D

Juli? :S

hhhmm.. nu är de redan Juli och snart en månad sedan jag tog studenten.. sjukt att tiden FORTFARANDE flyger förbi.. trodde liksom att det skulle stanna av lite nu när man jobbar och allt. men icke!

skönt att det är fint väder iaf. känns som att detta kommer bli en toppensommar.

Förresten så har jag lite planer på att ta en sista minuten någonstans vecka 32. någon som vill följa med kanske?

nu ska jag hoppa in i duschen och sen fortsätta läsa den fjärde Twilight boken som är GRYMT JÄVLA BRA!!!

Ha de

RSS 2.0