Svinet del 2...

nu ska jag berätta om en stor händelse i svinet kerstis liv, och det handlar om när hon fick lämna svinstian och flytta till ett riktigt hus. Ni kan ju själva förstå vilken omställning detta måste ha varit för kersti.

Det var iaf en sen kväll i svinstian då Suggan efter mycket om och men bestämde sig för att slänga ut kersti, hon tyckte att hon var till för mycket besvär och allmänt för grisig. så kersti blev utslängd och vandrade runt i timmar för att hon inte visste vart hon skulle ta vägen.

DÅ kom en stor vändpunk för henne... Hon träffade ett äpple som också var ute på en promenad.. Äpplet var på väg hem från att ha spelat fotboll med sina andra äppel-kompisar! Hon erbjöd kersti att följa med hem och bo hos henne tills hon hittar någon stans att ta vägen. Kersti blerv förstås väldigt glad av erbjudan men hennes automatiska tankar sade henne att äpplet bara hade frågat för att vara snäll, och att hon egentligen inte tyckte om kersti!

Men efter mycket eftertanke bestämde sig kersti för att följa med Äpplet hem. Och dom blev bästa vänner DIR och umgicks med varandra och ellen varje dag!



Så nu vet ni hur kersti träffat sina två vänner!  To be Continued! haha

Kommentarer
Postat av: Kusin! :D

Amanda sluta skriva massa tråkiga historier nu! INGEN tycker att du är rolig! och det är faktiskt INTE okej att skratta åt sina egna skämt :P haha

Hör av dig om du vill komma upp snart :)

2008-09-10 @ 22:43:13
Postat av: Frida

du är väl för rolig du!

2008-09-11 @ 08:54:46
URL: http://fridarooos.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

Hur kan jag kontakta dig via mejl?: (publiceras ej)

Vad heter din blogg?:

Vad vill du säga gullet?:

Trackback
RSS 2.0